Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alt yorumda detaylar mevcut sayın @Ankıl
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()9 mumu 25.1 uzerinde kapatirsa olumlu diyebilir miyiz?
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Eline sağlık 66vip
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()Fatiha gönderelim hocam ozaman mezar taşında yazana =))
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Eline sağlık abi iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Mezar tasımı dediniz :)
Düşmesini bekkeyen biriyim
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Elinize sağlık emekleriniz için. tsk.
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()21 mumu bu sekılde kapatırsa mezartası olusumu olusacak,
Rasyo bıraz gevsemıs gorunuyor,
10 yıllıklar stabıl kalıyor.
AB zırve toplantısı bu gun ve yarın devam edecek acıklamalr pıyasa acısından beklenıyor.
Dxy tırmanıyor ve usd yerını saglamlatırmaya calısıyor.
Balık verılmesını seven ama tutmayı ogrenmek ıstemeyenler ıcın gereksız bılgılerdır.
Kapanısta gorusmek uzere Hayırlı aksamlar.
0BeğenmedimŞikayet
24altınbaşak24 ()Merhaba! Sevgili kardeşim. ben 480 ortalama ile yaklaşık 5 aydık tersteyim yarısına 1 ay içinde ihtiyacım olacak bu noktada öneriniz nedir.
2BeğenmedimŞikayet
Azadi30 ()@66vip hocamız bu sayfada emektar sayılı kişilerden biri takip ettiğim tek kişi tek yaptığı verileri sıkılmadan paylasmasi grafikler ve anketler yayınlaması halen tek kişiyle laf dalaşına girdiğini görmedim. Lütfen burda hiçbir karşılık beklemeden burda bizlere yardımcı olmaya çalışan kişileri karalamaktan bu sayfadan soğutmayın. Birçok kişi sırf bu yüzden çekip gitti. Olgun insanlar gibi davranın eleştirin. Burdan emek harcayan herkese teşekkür ederim.
eda08 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TDEDE ()Sn. @66vip
Allah razı olsun. Hayırlı geceler.
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Benmı hemen engellıyorum, yenı uyesınız ılk defa yazıyosunuz bana, ben engelı kolay kullanmam, adap edep dısı uslub bozuklugu yada ıftıra yoksa.
Ornegın su an gıbı sıtede kımseyle tartısmam kı engelleyım,
Ayrıca elestırılecek yorum yazmam grafık verı haber vs, ya karıstırıyorsunuz, ya bı eskı nıkınız var yada yanlısınız var. neyse ıyı aksamlar, polemıge gırıp gereksız tartısma ıle sıteyı mesgul etmektense engel ıyıdır aslında.
eda08 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
nusgok ()Emeğine sağlık abi hayırlı geceler.
1BeğenmedimŞikayet
41_emin_42 ()Emeklerine sağlık, Baştacısın hocam, takipteyiz, Allah razı olsun, hayırlı geceler,
1BeğenmedimŞikayet
Kuscu$ ()Rabbim senden razı olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
pelsin ()İyi geceler abi Allah'a emanet selametle
59BeğenmedimŞikayet
66vip ()Arkadaslar elımden geldıgınce al- sat, tut demeden kımseyı etkılemeden kımse ıle tartısmaya polemıge gırmeden;
Grafık- teknık rakamlar- alım aralıkları- yon- verı- haber akısı- uyarı yorumları ve musaıt oldukca anı degısıklıklerde uyarı ve yenılenen rakamları yazmaya calsıyorum, faydalı olmaya kımseyı kırmamaya ozen gosterıyorum, gereksız engelleme yapmamaya calsıyorum, yıldzlarımı acmadan ınsanlar yıldza degılde yorumlarıma bakarak takıp etsın yada cıddıye alsın ye kurkum ye olmasın dıye acmıyorum, işlerim hakkında arac ev fıyatı vs gıbı gereksız sohbetlerle sıteyı mesgu etmemeye ozen gosterıyorum
Yapmadıgım ıslemı yazmıyorum, yazdıgım aralıklarda kendımde ıslem yapıyorum, illa al- sat dememe gerek yok takıp eden bılır,
Butun bunlara ragmen arkadan konusan, cekemeyen, faydalı her ınsanı kacırmaya calıstıkları gıbı ustme oynayanları goruyor ama cevap yazmamaya calsıyorum. Lıke yıldz vs derdınde degılım hep soyledım dualarınıza talıp oldugumu belırttım.
Faydalı oldugumu dusunuyorum, o sebeple ısımden evımden zaman ayırarak bırlıkte kazanalım , rızkımızı helalınden koruyalım ıstıyorum, yoksa zaten bılgım dahılınde sessızce ıslemımı yapar ızlerım.
Buna ragmen art nıyetlı kısılerı ALLAH'a havale edıyorum.
Hayırlı gecelerınız olsun. ALLAH'a emanet olun.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Eline sağlık abi