Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0490 09:32:01
EUR 36.2641 09:32:01
USD 34.5455 09:32:01
ALTIN ONS $2669.5950 09:32:01

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
Evvela hepimize geçmiş olsun...

Tersteyiz... Kendi adıma 4 kuruşa yakın tersteyim. Üstelik bu kadar zamandır euro planlaması yaparken...

Aşağıda iki tane grafik var. İlki ile ilgili olarak;

* Yükselen gri renkli kanal içindeyiz. Daha önceki paylaşımlarımda aşağıdaki kesik kırmızı çizgiyi 3 kez yoklayıp (beyaz yıldızlar) dönen fiyatların bir dahaki sefer yoklama yerinin 2.95 olduğunu (son beyaz yıldız), hata- kaza bir düşüşün 2.91 olduğunu işaret etmiştim. Bu hata- kaza dediğim şey "TAHVİL PROGRAMI" idi. Yunanistan mevzusundan dolayı kurun düşeceğini öngörüp ayrıca tahvil uygulaması yapmayacaklarını TAHMİN edip, 2.93 alımı yaptım, sonra elden olmayan sebeple 2973 satışı yaptım. Ancak tahvili beklemediğim biçimde yakalanmış görünüyoruz. Elimde 2.945 civarı euro var. Tabloda yeşil dirençler ve sarı destekler var. Beyaz elips içinde de bizi perişan eden bugünün mumu...

* Alttaki kırmızı düz hat yeni trend çizgisi olabilir. Göreceğiz sağlamlığını. Gri kanalın sonunda üç tane fiyat var. Bunlar trendimizin ilk hedef zirvesi, ilk hedef dip noktası ve trend orta, karar noktasıdır.

* Ortadaki siyah/füme renkli tablo 4 saatlik fibonacci aracıdır. Buradaki destek ve dirençlerden iki tanesi geçmiş zaman dirençleri ile örtüşüyor. 2.98 ve 3.06... Buralarda işimiz kolay olmayacak. Açıkça söyleyeyim.

* Tahvil programının bu hafta devamı ve miktarı bize 2.89 gösterebilir.

* EMA (renkli çizgiler) bakılırsa 100 günlükte bir tutunma çabası var. Yükselişi ayakta tutacak olan beyaz renkli 200 günlük EMA olan 2.89 hattımız olacaktır. Dua edin kırılmasın...

* Hedefimiz sol üstte süreleri ve renkleri görülen hareketli ortalamalardan kısa süreli olanın diğer uzun süreli ortalamaları yukarı kesmesidir.

* İkinci grafik içinde olduğumuz bölümün yakın planıdır.

* Kendi adıma kimseyi alım- satım konusunda yönlendirmemeye özellikle dikkat ettim. Ancak buna rağmen doğru planlayıp yanlış noktada kalmaktan kendi adıma da beni takip edenler adına da üzgünüm. Hakkınızı bu anlamda helal ediniz.

Cenaze bizim...Biz kaldıracağız.
(uzun yazılar filtreye takılabilmektedir. Bir arkadaşımız yazının yayına geldiğini söylerse sevinirim)

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Altyorumdaki teknik bilgiye ek olarak;

Yunanistan ile yapılan anlaşma metninden bazı başlıklar...

* Kreditörler ve IMF tarafından oluşturulacak üç ayrı kurul Yunanistan ekonomi yönetimine fiilen müdahalede bulunacak (troyka)

* Mart 2016'da biten standby anlaşmasının hemen ardından ye bir standby anlaşması yürürlüğe sokulacak...

* Özelleştirmelere derhal başlanacak...

* Özeleştirmeden elde edilen gelirlerin 2/4'ü bankalara, 1/4'ü borç geri ödemelerinde kullanılacak. Kalan 1/4 Çipras tarafından yalnızca yatırımlarda kullanılabilecek.

* Parlamentodan çıkarılacak tüm yasalar daha öncesinde Troyka onayına sunulacak. Doğrudan veya dolaylı yönden anlaşma prensipleri aleyhinde sonuçlar doğurabilecek "tüm" yasalar reddedilecek.

* 2 gün içerisinde KDV reform paketi, emeklilik düzenlemeleri ve emeklilik konusundaki reform paketi parlamentoya sunulacak.

*Kamu reformu dahilinde işten çıkartmalar başlanacak, elektrik ve iletişim firmaları özelleştirilecek...

* Devlete ait "istatistik kurumlarının" güvenirliliği artırılacak, çalışma prensipleri denetlenecek...

SYRIZA pakete onat vereceğini küçük ortak ANEL ise reddedeceğini açıkladı. Muhalif partiler teklife evet oyu vereceklerini belirttiler. Yunanistan tarihinde ilk kez başbakanın onay verdiği bir kanun muhalefetin oyları ile parlamentodan geçirilecek...

Hasılı Yunanistan'a Duyun- u Umumiye ataması yapılmıştır.

1BeğenmedimŞikayet

Tim ()

hilal hocam bueurodaki bu düşüşün tahville bir alakası olduğunu sanmıyorum.

öyle olsa gbp neden düşsün usd neden düşsün hatta japon yeni niçin düşsün.

Bence bunun tahville bier alakası yoktur. Tl değer kazanıyormuş gibi yapıp.. sonra yükselecek

0BeğenmedimŞikayet

Emree ()

Hilal hanim sizin euroyu yarin bir miktar yukseltirler gibi ama sonrasi gene husran gibi

0BeğenmedimŞikayet

Ogun ()

benim üzerimde hakkınız var benden yana sorun yok zaten saplandım grama alamadım euroyu da

1BeğenmedimŞikayet

ALEX25 ()

Emeğinize sağlık üstad, paylaşılan bilgiler her zaman tutacak diye bişey yok, öyle olmuş olsa herkes kar eder. En tecrübeli ekonomistler bile terste kalabiliyor. Siz paylaşımlarınıza devam edin..

1BeğenmedimŞikayet

merimeri ()

Hilal Hocam, yazınız yayında: ))

1BeğenmedimŞikayet

blackrock ()

Yazınız yayına geldi, teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

Ogun ()

ileti geldi önce onu söyleyim sonra okuyayım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum