Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Abi sattın mı gümüşü?
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Abi onlar sevinirde benim yüreğime iniyodu
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bankaya satışımız oldu saniyelik.
asures52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Ruhu aramızda ama :)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetttt2782i2i ()Hocam 2 de bi hareket olur mu sizce
0BeğenmedimŞikayet
ikimizineli ()@Selma5377 Usta 14 kuruş makas var satis icin uygun olurmu sizce
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()O istifa etti ya zaten:)
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Makas var ama daha
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim arkadaşım
tuzcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ikimizineli ()@Selma5377 Bende 6.77 satışa musade etti kuveyt
0BeğenmedimŞikayet
tuzcu ()Makas biraz makul seviyeye düştü, 5 bin limitte kaldırılmış hocam deneyim derken satmış oldum. Devamlı sizden bilgi alıyoruz, bu bilgi de işinize yarar inşaallah. 6,78 den satışımı yaptım. Hayırlı geceler sizlere
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()limiti kaldırmış kuveytturk
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Egecanımı unutmuşsun
0BeğenmedimŞikayet
Guclu0 ()Yine yakalamissin abi bu fotoğraf ile BDDK ya şikayet bulunup haksız kazanç elde edildiğini şikayet edelim
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@100_NUMARALI_ADAM adam hadi yine iyisin, bak 4,83 e düştü gümüş:)
0BeğenmedimŞikayet
Faceecz ()Ben de gördüm Onur bey. Düzelttiler
0BeğenmedimŞikayet
ERH_9 ()Görünce şok oldum bende
0BeğenmedimŞikayet
Kasım_ ()Gördüm çok komik
0BeğenmedimŞikayet
Fear1 ()Dedikleri rakama gelmiş :)
0BeğenmedimŞikayet
Besleney ()hocam aklım çıktı yahu