Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()eyvallah kardeşim
Maydin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Süper harika tşk ederim
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()Dı daktır. seni görünce cüneyt arkın aklıma geliyor :))
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Allah razı olsun kardeşim , helal rızıkla burada olan herkes için öyle olur inşallah
Meliko0651 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meliko0651 ()Birin bin olsun @drtunahan hocam...
0BeğenmedimŞikayet
Glun ()@drtunahan bey yükselişten sonra beklediğiniz mart sonu düşüs etkisi devam ediyor değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Judas ()Gümüş için söylüyor
NitlA57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NitlA57 ()iyi bak 7,11 olmasın
New5050 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ZAMANI GELİNCE PAYLAŞACAĞIM , erken paylaşım bazen zarar veriyor , anlayanıyorlar
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()hocam mesajlarım size geliyor mu
Grafik için teşekkür ederim
Gann analizinizi bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Takip edemedim bu ara lakin 21 mart dongusu onemli biliorum @drtunahan
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Mevsimsel donguye gore artik son dipler mi dersiniz 21 mart sonrasi artik toparlanma zamani mi
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Dolunay dip arayışı ne zaman hocam belli vakti var mı
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()seviniriz buna , pazartesi günü 21 mart mevsim döngüsünün olası olumlu yanlarını da görmeye başlayacağız , yukarı yönlü hem ALTIN hem GÜMÜŞ hem DOLAR bazında artış trendi aranacak , ta ki dolunay dip arayışı zamanına kadar
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()Kolay para transferi 500 tl olması lazım ama havalede sınır olmamalı bakmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
New5050 ()Ne kadar para transferi yapabiliyoruz bugün günlük haftasonu sınırı var mı bilginiz var mi
Maydin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()7,67 kanal merkezi bir miktar geçebilir.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()jeton piyuasasında şu an dolar 7.31 , yarını bekleyip , son duruma bakarız ama grafikte rakamlar ortada , grafik yükselecek diyor
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()6,11 bi yanlışlık vardır. Ben olsam alırdım YTD. Tabiki
0BeğenmedimŞikayet
New5050 ()Şuan 6.11den alabiliyor Fiba alıyım mi
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()pazartesi açılışı dolra 7.35 ile yapar kannatindeyim bu da gram gümüşün 6.23 ile açılış yapması demek , şimdiden kardasın diyeyim ben sana
Meliko0651 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meliko0651 ()@drtunahan Eline emegine saglık 6,15 ortalama gümüşüm mevcut onun için bir bilği verecekmisiniz teşekkürler... iyi tatiller.
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()Hoca bu yorumunuzdan gümus önumudeki hafta dolara bagli ilk önce yükselip sonra yinemi düsecek dogrumu anladim