Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Gördüm emin olun.
aspova için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu onun devamı. Bir değişiklik yok şimdilik. Tarihlere bakarsanız, dizinin yeni bölümlerini çekiyoruz.
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Tamam paylaştığım grafiğe bakarmisim orda var sorduğun şey :)
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Lütfen gerçekten özür dilerim ama sizin şu 3. Dalgalı bi grafiginiz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Peki bu grafik nasıl bu hale geldi. Sizde diyeceksiniz. Herkesin bildiği sizinde gayet bildiğiniz gerçekler. Bi olay bi habere bakın deyin.
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Destek direnci bilemem trend dönüyor hemde bangır bangır geliyor direnc tanimaz fena geliyor :)
karan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erişim ()Cok çok iddialı bir yorum oldu uzman
karan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Böyle zamanlarda teknik, destek, direnç çalışmaz. Ben hala aynı görüşteyim ,6 90 da düşüş bitti, yeni yükseliş trendinin yapısını oluşturuyor, çok dalgalı , yukarı yönlü , yükselen tepeler şeklinde ilerleyen sonlanan diyagonala giden bir trend. nerede biter? , muhtemelen çift haneyi görmeden bitmez ytd
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Benim de dikkate aldığım fiyat arkadaşım zaten... hem fikiriz... teşekkür ederim tekrar.. Saygılarımla...
1BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Alevli kamçı haa değisikmiş
Ilk defa duydum :; )))
ilhaniiii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Tarihlere dikkat etmeden cizdim fiyat odakli bak :) müneccim degil zamam veremem :)
JARDEN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilhaniiii ()Çuppula usta.. çubbala...
Verim bende alevli kamçıyı..
:)
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Inceledim lakin ben 9.40 ı daha erken bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()9.40 2022 nisan gibi görünüyor grafiğinizde değil mi...
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Ver ÇOŞKUYU gitsin cuppala gitsin o gideceği yeri biliyor
Şef_06_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şef_06_ ()Ortak ne demistik ne olacaksa bu yil icinde olacak. Kar firtina boran hortum tusunami deprem:- )))zaman daralıyor
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Attığım grafikleri inceledin mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Sanmıyorum 2022 ye kalmaz bence
JARDEN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Beklemeye değer haci...2022 nisan grafiğe göre yalnız...
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()9.40 iyi yer oradan çıkabilirim
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()@celik2119
@ÇANCILAR_PET_SHOP
@karan_
Beklenti revizem bu