Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Anladım abi hayırlısı olsun artık tşk ederim hayırlı geceler iyi hafta sonları abi allaha emanet
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ons olarak illaki fırsat verecektir sn dinamitçi vermeyecegini düşünsem ben alırdım daha spek müdahale bile etmedi ytd
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Evet abi haklisin ben ful dolar dayım ons alım fırsatı verir mi yoksa düşüş yine dolar kaynaklı mi olur abi birde şuanki kapanışa göre açılış nasıl olur fikrin varmı abi
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Aktarmalıya herzaman istedigimizde bineriz lakin aktarmasız her zaman gelmez sn dinamitçi ytd
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Çok teşekkür ederim sizede bereketli bol kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Biraz çıksada düşer ons olarak usd nin durumu yüzünden almıyorum yoksa bugün 25.904 gibi alır 50 cent karla pazartesi satardım stokastik attım şu anda %75 de çıksa çıksa 50 cent yukarı çıkar usd düştümü. Kurtarmaz sn invicible lion bol kazançlar ytd
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Bünyamin abi hayırlı geceler abi ne yapıyoz gün ve hafta kapanışı yorumun nedir abi aktarmasız kalkacak treni beklemeye devam mi
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sen pazartesi ne görüyorsun bünyamin usta halen düşüşü?
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Pazartesi hafta başı yükselir umuduyla alım yapanları gösteeiyor yeşil çizgi ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Anlamı nedir?