Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Üçgenin kapanması mart sonu bekleyip görelim hocam o zaman, çok teşekkür ederim
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bir çok şey olabilir. Üretim maliyeti arttığı için fazla düşemiyordur mesela gümüş için.
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Peki son soru hocam sizi yakalamışken, diplerin yükselmesi neye işaret
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Redditçiler piyasayı salladı. Ona ihlal diyoruz. İki kapanış yapamadığı için.
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Şubatta aşılmış hocam
0BeğenmedimŞikayet
kaadiir07 ()Ons sağlam duruyor. korkulacak birşey yok asıl ons düşer ise korkun
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Ben anlamamısım demek ki , ben siz yükseliş bekliyorsunuz sanıyordum
Sorun yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Çelik hocam 6 altı gelir mi gümüşte, geçen sene martta düşüp yükseldi. buseneki beklentiniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Ons hala çok düşmüş sayılmaz dımı cunku 26 dolarda ıyı dayandı gıbı
yanı marttan sonra kademelı yukselısler başlamaz mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Cedene ()üstad gümüş onsta geçen sene başlayan yüksseliş devam ediyor sanki?12 Dolarlardan başlayan. Şuan desteği test ediyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
altininn ()düşsün hocam düşsün:)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bu yorum uzun vadeli görünüşle ilgili bir grafiğe yazılan cevaptı, 6.40 ta yüksekişin bittiğini belirtmiştim ve satış yaptım
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Hep öyle yapıyordum yapmadım bu sefer kardan zararım baya oldu (kendimce)
Gümüş_beyfendisi_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()hangisi için?
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_beyfendisi_06 ()Emel dost kar gordun mu gonderecen
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Hocam gramlarda dusus trendindeyiz lakin onslarda degiliz.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()trend çizgisine bakarsanız aheste aheste düşüyor. Acelesi yok hiç.
altininn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Ben bu cümleyi hatırlıyorum 6,39 dan düşmeden önce
Ama düştü hocam, gitti elimizden karlar:(
0BeğenmedimŞikayet
altininn ()hocam ama düşüş trendi desek 6 ay önceki seviyenin altına da inmiş olmamız gerekmez mi? bariz iniyor gibi de değil şu an sanki.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yok hocam. Meşhur Dow'a göre düşen trendin temel özelliği önceki tepenin aşılamamasıdır. 6 ay boyunca tepeyi aşamıyorsan düşüyorsundur.
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Düşüş trendiysek bir önceki dibin altına neden inemiyoruz? En azından ara arada olsa 6 ay önce zirve noktalarını test etmesi ve alttaki diplerin istikrarlı yükselmesi yukarı yönlü hareketi daha ağır kılmaz mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Çelik Hocam maşALLAH ın var eline sağlık her denemeyi tek tek sayıyor burdan paylaşıyorsun ısrarla yukarı bırakmıyorlar bu gümüşü var bir derin hesap jeton makineleri bozulmadıkça da devam edecek görünüyor Hayırlı Cumalar Hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Önemli olan trendin ne olduğuna karar vermemiz. Yükseliş trendindeysek 6 ay önceki seviyeyi neden geçemiyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Alttaki çizmediğiniz çizgi içinde aynı şeyler geçerli hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()bu sefer olacak gibi