Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Yiğenim gümüşle idalaşmak olmaz ama bu sefer istediğim yerden satacağım inşallah!
Gümüş_beyfendisi_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Bir önceki hafta çıkmadı aman ondan önceki hafta çıktı 6,5238 satmıştım
S_Y için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ag3451 ()6.45 i görür diyorsun yani..
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_beyfendisi_06 ()Emmi parca sat
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Ben bekliyeceğim kimseyede bekleyin demem...
selcuk0650 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S_Y ()Hocam geçen haftanın aynisi olabilir 6.40 aşamıyor dönebilir birde çin bar mb bar
0BeğenmedimŞikayet
Üzen ()Bende aynı şekilde düşünüyorum hocam. 6.45 civarı gelirse yarı satış yapar beklerim. Gerisini duruma göre :)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_beyfendisi_06 ()Emmi cok sabirlisin yuzler guluyor
0BeğenmedimŞikayet
selcuk0650 ()Üstat Bir türlü göremiyor o rakamı
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Bende bekliyorum bu sefer 6,45 üzerini 6,45 görünce bir kademe göndereceğim nasip olursa olmazsa da bekleyeceğim
Üzen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üzen ()Yok hocam 6.40 dan aşağı satmayı düşünmüyorum. Ama 6.40 dan sonra kaça kadar gidip döner onuda kestiremiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()baba 6,37 gördü sattınmı
Üzen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üzen ()İlk satış rakamınız nedir?
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Sizin rakam beklentinizi biliyorum ben kısa trade yapmak için ayrı bir miktarla eğlence çıkarıyorum 10-15 krş aralığında
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Ben kendim. satmak icin demiyorum ben buralardan satmam takip ettigim rakamlar var
İstanbul_un_babası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Buyrun @RiCHiE__RiCH__
İyi akşamlar birazdan sizde satarsımız powel da söz !