Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Zaten bunun zirvesi 0.95 değil mi ? Nasıl 0.92'den aldınız :( Birkaç günde %800'e yakın gitmiş bir coin isterse dünyayı değiştireceğini Vaad etsin alınmaz bunu unutmayın.. Proje ne kadar iyi olursa olsun geri çekilmeleri bekleyip öyle almalısınız. Kötü yakalanmışsınız, ama vade sorununuz olmaması güzel. Ben 0.49'dan bir parça aldım. 0.43, 0.37 ve 0.33'e de emirler girdim. Buralar görülürse kademe iyileştirerek pozisyonlanacağım. Görülmezse de 0.60 seviyesinden aldığım bu parçayı satacağım. Planım bu şekilde. Takdir sizin, selamlar.
llmll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
llmll ()Merhaba. Chz den kötü terste kaldım. Bir anlık boşluğuma geldi ve bütçenin %10 unu kullanıp 0.92$ dan terste kaldım. Vade sorunu yok diyebilirim ama mantıklı olan beklemek mi yoksa maliyet düşürmek mi? Siz hangi fiyattan eklemeyi düşünüyorsunuz? Ya da beklediğiniz bir anlaşma vs falan mı var? Öneriniz ne olur? Teşekkürler.
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Maalesef takibimde olan veya araştırdığım bir coin değil. Bir şey söylemem yanlış olur. Selamlar.
Kskn55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Merhabalar , bat analizinin varmı teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Üçünün de farklı hikayeleri var. Ben CHZ'yi beğeniyorum. Ancak çok parabolik yükseldi. Bir süre düzeltme yaparsa eklemeyi düşünürüm. BTT hiç gündemimde değil. HOLO'nun da potansiyeli var ancak alacak olsam biraz daha beklemeyi tercih ederdim. YTD. Selamlar.
Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Üstad selamlar. Chz, holo ve btt için küçük de olsa bir analiz yapabilir misin?
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben Binance ve Kucoin kullanıyorum daha çok. İkisinden de memnunum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Uluslararası kurumlar bana da makul geliyor ama siz de bir araştırın isterseniz. Selamlar.
esperto için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esperto ()@shaokahn merhabalar. Btc alım satım işlemlerini nereden yapmamızı tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.