Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()İnşallah zaten büyük bir kısım 6.45leri bekliyor çıkmak için o noktada satış gelmesi muhtemeldir. kısa bir satış yemesi ardından biraz yürürse 6.50-6.55 gelebilir. bu bir iki güne satma şansı bulabilirsek düzeltmeler sonrası yeni alım yapma fırsatı bulabiliriz umarım tabii ters köşe yapmazlarsa. Ytd
mfmehmet45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Bu hafta uzun zamandır görülebilecek en hareketli haftalardan birisi olacak gibi görülüyor ekonomik takvim çok yoğun gelebilir. alım yerleri 5.75-5.85-5.90-5.95-6.05 bunlar son dipler unutmamamız gerekiyor nisan 2. haftadan sonra daha farklı yukarıda rakamlar dip noktası olacak gibi görünüyor. Ytd
albay06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mfmehmet45 ()İnşallah böyle olur
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet sabırla bekliyoruz benim nasipse satış stratejim bu şekilde hayırlısı bakalım. Ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Ayrıca nacizane fikrim 6.10 aşağısı gelirmi bilmiyorum gelir se guzel olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Iki haftadır bekliyoruz ins dediginiz gibi olur
Nasipde ne varsa olacak
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Azra hanım sabrımızın sonunda artık meyvelerini toplayacağımız seviyeye geliyoruz. pazartesi 6.45-6.50-6.55 buraları görmemiz durumunda(en geç salı) full tlye geçip çarşamba fed perşembe merkez bankası kararı cuma ve pazartesi dolunay döngülerinde dipten alım yapmayı planlıyorum. alım için emir girişi ile dip noktası 5.75 olarak düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bereketli bol kazançlar dilerim. Ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tm teşekkür ederim
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seyfettinbudak ()onursal abim soracak sorularım var çekiniyorum
0BeğenmedimŞikayet
Seyfettinbudak ()şükürler olsun iyiyim, sağolasın varolasın.
0BeğenmedimŞikayet
Seyfettinbudak ()değerli kardeşim, nasılsınız iyimisiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Iyi aksamlar asya nasil gelişir efendim yön
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Aslında altın ve gümüşün ayrışmaya başladığını rasyo da bile görüyoruz. Şuan baktığında 1 yıllık rasyo 121 den 66,5 lara geldiği gözüküyor.
0BeğenmedimŞikayet
Lionnn_ ()Elektrikli araç, hibrit araçlar, güneş panelleri kullanımı 2030 yılına kadar ciddi bir yol katedecek, bunlarında hepsinde gümüş kullanımı mevcut, yani sanayide talep arttıkça daha da değer kazanması beklenecektir. O yüzden 15 dolar seviyeleri çok ciddiye alınacak durumlar olacağını sanmıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()3. Ve 4. Hareketler bu şekilde kuvvetle muhtemel
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Benim çalışmada önce 20x usd sonra kısa 1-2 benjoluk tepki sonrası 17x 18x usd diyor sonra yatay bahar döngüsü ve 5. Dalga YTD. gelirse bakarız
İnan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İnan44 ()30 doları zorlayacak diyor.