Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Harmonik formasyonumuz çalışıyor.
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Harmonik formasyon çalışıyor gibi:)
1.58 de bir takılma olabilir.
YTD.
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()İyi geceler hayırlısı olsun
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Evet hayirlisi hocam.
İyi geceler..
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Bence de o kadar çıkmasın ama 1.53 ten 1.63 geldi 1 haftada nereye gider belli değil
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Evet hatta o bayrak formasyonunun direk kısmı uzun da alınabilir ben kısa aldım. çalışırsa da fazla çıkmasin istiyorum:)
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Çarşamba Fed var ondan önce tepe yapsın yeterli:)) 10 yıllık 1.68 çıkarsa 26.80 gelmez kanımca ytd
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()@A29 bakalım hangisi çalışacak bence Harmonik:)) Harmonik formasyon çalışırsa 26.8 e rahat geliriz gibi tabi gecemeyebilir dediğiniz gibi orası kuvvetli dirence benziyor:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Cizim yaptim atayim tekrardan ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Bence de bozulsun o ne öyle hocam:))
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bu hafta iyi ki gelmedi bosver orasi gelseydi 26 nin altina indiginde selale olcak gibi ytd :)
Suan 2 formasyon olusumu var 26.8-27.2 arasi sol omuz olusuyor ve ordan asagi kirilmasi durumunda 20 - 23.6$ gumus ons hedefi var formasyon bozulsun istiyorum :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Hocam bende sizin gibi inanmazdım ama hacimli piyasalarda gerçekten gerçekleşiyor:))
Bende yüklü gümüsteyim ve bende ikili dip bekliyorum ama bilemiyorum.
Bu hafta 26.75 geleydi %50 çıkacaktım ama gelmedi maalesef:( bakalım belki iyi olmuştur.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benim 21 marttan yana dusus beklentim yok da piyasa nasil birsey yapiyorsa genelde dusus bekledigim zamanlari gann tarihlerine getiriyor yukselis bekliyorum bi bakiyorum gann tarihine geliyor :) tarihlerle alakali cok inancim yok ama adamlar bilerek mi yapiyor yoksa tesaduf mu o zamanlara geliyor cozemedim :)
Ocak ayinda cizdigim grafikte mart 20 de 1680 gosteriyordu :) gelmez insallah full gumusteyim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Tabi hocam bu işler hiç belli olmuyor iki yönlü bakmak lazım hep. Birde 21 Mart yaklaşıyor bakalım ne olacak.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben gecen hafta tepe oldu artik dusecek dedim 1.6 kirilmadi suan sadece fake yukselis yapiyor yukariya canagin tepesine degmeye calisiyor gibi. Bu hafta ici de 1.4x yakti cabuk tepki aldi 1.39 altina indiginde dususler derinlesir. 2 ye gidecek mi diye 1.26 canagini tamamladiginda dusunuyordum ama o suan bende iptal oldu. Dusus nerdeyse kesin gibi ama piyasada olmaz diye birsey yok tabikide :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Hocam dediğiniz gibi uyumsuzluk var bende bir düşüş bekliyorum dediğiniz gibi belki 1.71 den sonra düşer ben bayrak direğini kısa aldım:))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Max cikacagi yer canak tepesi ordan da panik alimlari ile 1.71 olur en fazla. Sonrasi kulp yapacaktir oda ya 0.956 yada 1.06 gibi bir değere geliyor. Ytd
4 saatlik rsi de ve gunluk rsi de pozitif uyumsuzluk mevcut ve dusus yasanmasi hemde sert dususler kisadir. Ytd