Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim sıkıntı şu piyasada birseye cok yukselecek haberi yapiliyorsa yukselis sonlanmaya basliyor demektir. Birseye de cok dusecek haberi yapiliyorsa o baya bi cikacak demektir.
Bakıniz,
Altin ons 2300-3000 arasi bekleniyordu
Şuan nerede altin 1727 de.
Dolar 5.5-6-6.5 bekleniyordu şuan nerede 7.5tl yani piyasada neye haber yapiliyorsa tam tersi oluşuyor.
Haber falan cikmasin onlar dusecek desin ben sana 2 yil icinde 65$ 5 yil icinde 115$ derim
Onlar altin ons a dusecek haberi yapsinlar yeterki ben sana bu yil 2160-2460 onumuzdeki 2 yil icinde 2960-3160$ hedefi veririm. Cunku gelmesi gereken teknik grafik bu yonde. Ytd
Pashazadee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pashazadee ()Nisan ayı önemli benim için ons 30$ engelinden sonra 50$ konuşuluyor YTD değil tabiki izleyip göricez.
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sirf bu haberler yuzunden korkuyorum. Giderek yukari beklentim asagiya dogru inmeye basliyor.