Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()411 den assa gıtmesse oylede dıyebılırız .9
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()gram altın bazı gostergelerde al bazı gostergelerde sat verıyo.. dolar cogunda sat verıyo aslında ama cokta dusmuyo .. ons altın butun gostergelerde al verıyo ama yukselemıyo adam akıllı duşup duruyo.. bu hafta benımde kafam karıstı ıslem acmadan oyle bakıp durdum .9 dolar cok oynak anı cıkışları oluyo gram fırlıyo bırden
Taplocu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Tamam kardeşim
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Haftalıkta bakarsak yukarısı icin erken diye düşünüyorum muhtemelen beklentim düşer gibime geliyor bu hafta son parcamı cuma günü kacırdım alsaydım bir al sat yapardım o fiyatlara gelince ama şimdi bilemedim risk fazlalaştı artık kendi adıma beklemede kalıcım alta olurda inerse elde TL var
Ayhan601 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()detaylı bakmadım sonra bıda bakayım.. gostergelere felan donerım
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan601 ()Sizce 420 üstünü görünce sarmalıymışız tekrar dusermi?
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()gunluk kapanış yapsa daha ıyı olur
Denzer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Elinize sağlık benim gördügümde söyledigimde tam bu grafik sizce425 den dönermi ne dersiniz çünkü benim gördügüm haftalığa bakarak döner diye düşünüyom 440 bantı icin 3 haftalık bir süre öngörüyom
0BeğenmedimŞikayet
Denzer ()Deniz hanim 425 kirdi diyebilmemiz icin ne olmali 4 saat yeter limi?
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Pull back yapıp Onay almış