Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0491 11:03:03
EUR 36.2940 11:03:03
USD 34.5706 11:03:03
ALTIN ONS $2695.5600 11:03:03

Grafiği gönderen: ASRN

ASRN ()
Dolar

Dönüp dolaşıp aynı hizaya yerleşecek gibi

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

karan_ ()

100 puan artar diye düşünüyorum. karar anına kadar piyasa zaten fiyatlar, biraz geri çekilme sonrasında tekrar yukarı gibi düşünüyorum. ytd

Seydaturk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karan_ ()

Ben aslında 6 90 dan sonra,7 50 , ardından tekrar düşüş bekliyordum. ancak görünümün bozulduğunu düşünüyorum.6 90 da bir şey bitti, ancak düşüş mü bitti, yoksa düşüşün 1. ayağı mı bitti bilmiyorum. Sonlanan diyagonal 5. dalga bekleyenlerdenim. senin beklentine yakın dalgalı- dengelemeye çalışan bir dolar tl olabilir diye düşünüyorum

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Sizlerin Dolar TL beklentiniz nedir

karan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seydaturk ()

Karan arkadaşım piyasada güven ortamı var mı şuan ? Faiz sabit kalır diye düşünüyorum.
Senin düşüncen nedir..

karan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karan_ ()

Ben 8 40 tan satmıştım long pozisyona geçmeyi düşünüyorum, onun için sordum. Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

@karan_ hocam grafiğe bakarsanız

Ben önce 3 civarı yükseliş sonra 1.6 dengelenme uzunda düşüş trendinin devam edeceğini düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Tonyalı_Ernesto_ ()

Amerikalılara üremeyi öğretelim

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Teveccühünüz

Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Panalgine ()

Grafikler anlaşılır ve sade olması çok güzel. Paylaşımlarınızı keyifle takip ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Evet hocam negatif faiz ne de parasal genisleme bir işe yaramıyor

2BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Üstad ben alsatçı değilim. 10 kuruş çıkacak diye almam. Merkez bankası yüksek faiz düşük kur politikasından vazgeçtik, dolar bizim için önemli değil, dolarla mı maaş alıyorsunuz derse alırım.

sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Japanification diyorlar yani japonlaşma. Enflasyon %0'ın altına düştü mü bir daha çıkmıyor ve ekonomiyi çökertiyor. Avrupa %1'in altına düştü, Amerika göçmenler sayesinde %1.3.

0BeğenmedimŞikayet

sezginakis1980 ()

Celik kardes pazartesi 7.78 gelecek biz alım yapmadık dolara 10 yıllıklar yukselise devam ederse gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Hocam bunu daha öncede okumuştum gelişmiş ülkelerdeki yaşlı nüfus ve enflasyon ilişkisine etkisini bunu ilk defa duyanlara anlamsız gelebilir

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Evet. ABD nüfusu yaşlandığı ve çocuk yapma hızı düştüğü için artık enflasyon üretemiyor. O yüzden on yıllıklar kaçınılmaz olarak %0'ın altına düşecek. Ama önce %3'ü görebilir.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Uzun yıllardır düşme egiliminden evet

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Biraz daha büyük resme bakalım isterseniz hocam. Daha geniş bir perspektiften. Daha kolay yorumlarız.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum