Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yok size demedim hocam
Adamlar aldırmadın sattirmadın korku pompalıyorsun aşılıyor sun diye yükleniyor 1920 den beri ons için gözüken dalgalı düşüs dedik ons 16xx kadar inmedi mi?
Dolar için 8xx düşecek demedik mi 7.20 geldiğinde onlarca formasyon 8 gösteriyor demedik mi?
Sonra 7.20 den 6.80 gidebileceğini öngörürken dere geçilirken atı değiştireceklerini kim bilebilirdi biz tahmin edelim
Ons düşüş hareketi yaparken dolar TL 19 faiz yanarken Gr için o zamanlar dip 360-380 beklentisi olması normal değil mi
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Ben size böyle birsey demedim
Asrn hocam..
Bir yanlış anlama oldu sanırım.
Yorumlarınızı takip ediyordum..
Bol bereketli kazanclar..
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Sayın @ASRN benim korkum bu değil. Eyvah tersten çıkamayacağım yine uzun bir süre idi. Bu şekilde endişelenmeniz beni mutlu etti. Ancak size acizane tavsiyem ben ve ben gibilerin ne hissettiğine bakmayın. Hislerinizle hareket etmeyin.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Bay_Bayburtlu hocam
Haftalar önceki analizden dolar TL ne diyormuş
Ons ne diyormuş
Beklentilerimize göre üç aşsa beş yukarı hareket devam etmemiş mi?
Şimdi bunları görüp cizince korku mu aşıladık aldirmadik sattirmadık mı?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@celik2119 ne olacak bu gram'ın hali?