Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
elnino23 ()Btt ve hot aldim bakalim ne olacak analizinize guveniyorum
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GOKHAN1422 ()Rvn 2 gündür hareket halinde. Son görüşü soruyorum cvp veren yok. Tersteyim napim dostum
MikaHakkinen22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MikaHakkinen22 ()Hocam yanlış anlama da sürekli aynı kişilere aynı soruları sormazsan sevinirim onlar adına.. Ben bıktım hep aynı soruyu sormana kusura bakma :((
GOKHAN1422 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GOKHAN1422 ()Hocam rvn için görüşünüz nedir
2BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Grafikleri takip edin. Btt ve hot daha once paylastigim hedeflere ve daha uzerine gitme potansiyeline sahip.
Ont orta vadede güçlü duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
TheConqueror ()hocam ont grafiğini anlayamadım açıklayabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Sshield ()Herkesin macerası kendini ilgilendirir. Bişey biliyorsan yaz sana da hoca desinler, bilmiyorsan sus efendi desinler
Sallamayinbosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()291 uzerinde kapanislarda sorun yok. 291 seviyesinin altinda minimum %50 stoplos uygulayiniz.
Emirhanaydin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emirhanaydin ()Abi rvn nerde ya:(
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Ooo kralsın abi :)) like
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Xvg hariç ilk defa yazdım coinler degildir. Mevcut durumlari paylasiyorum. Coinlerin yukselmis olmasi daha da yukselmeyecegi anlamida tasimiyor.
Dont_panic00 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Çok terbiyesiz birisin.
Sallamayinbosa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sallamayinbosa ()Ya bunun işi bu sürekli gözüme takilyor hangi coin yükselmiş ise sonrasinda grafik atıyor sonra neymiş ben söyledim aklı olmayan akilsizlarda arkasında hoca diye geziyor yahu bu ve bu gibilerin kendine faydası yok:)))
Dont_panic00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lancer_Evolution_ ()Emeğiniz için teşekkürler üstad
Dolar endeksi 10 yıllıklar ile alakalı çalışmanız var mı acaba rica etsek?
0BeğenmedimŞikayet
GOKHAN1422 ()Hocam rvn için görüşünüz nedir son durum eum