Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Münir ()İnşallah size de aynısını dilerim abicim
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Münir arkadaşım, bana göre artık gümüşte düzeltmenin- desteğin- kar satışlarının- güç toplamanın sonlarına yaklaştık, gümüşün buralarda dengelenme çabaları var. speğin vakti de iyice daraldı, son demleri. Bu günü de hayırlısı ile kazasız- belasız çok gerilere gitmeden atlatsak artık rahatlarız ve önümüzde ki hedeflerimize uzun soluklu keyifle bakarız diye düşünüyorum. Bereketli kazançlar.
Münir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Münir ()Teşekkürler abicim sağlıklı günler dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hayırlı Cumalar bilmukabele
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Mehmet Hocam Hayırlı Bereketli günler
Cumanın hayrı bereketi üzerinize olsun İnşaALLAH
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Gulkcr arkadaşım, teşekkürler. Bereketli kazançlar.
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Periyot arkadaşım, rakamlar takibimiz de, hayırlısı. Sizin de ellerinize sağlık, hayırlı cumalar, bereketli kazançlar.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler elinize emeğinize sağlık hocam hayırlı Cumalar
3BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim sn. @RXZ5K2 arkadaşım, sizin de ellerinize sağlık. teşekkürler, çok önce paylaştığım fincan formasyonunun bozulmaması için 25.50 üzerinde bu gün ve hafta kapanışı takibimde olacaktır, sağ olsun @Periyot arkadaşımızın da 25.85 kapanış hedefi var, benim beklentim her iki rakam üzeri de günlük haftalık kapanış önümüzdeki hafta içi hareketler için çok pozitif. Hayırlısı bereketli kazançlar.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı günler dilerim Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz
Hayırlı Bereketli Cumalar olsun İnşaALLAH
6BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Teknik grafiğe göre Saatlikte yükseliş için pozitif diye belirttim, dört saatliği de tetikler ise, toparlar ise iyi olur, güzel olur. Ben kendi adıma bu gün haftanın son işlem günü olduğu için bir miktar daha geri çekmek isteseler dahi artık kalıcı olarak gümüşün toparlanacağını önümüzdeki hafta itibari ile de artık yükseliş bekliyorum. Dün sabah belirtmiştim bana göre gümüş artık buralarda dengelenecektir. günlük ve haftalık kapanışın 25.50 ve üzeri olması iyi olur. Takip edeceğim gün içi rakamlar:
25.2299 pivot olmak üzere,
dirençler:25.40-25.55-25.72
destekler:25.07-24.90-24.75
Bereketli kazançlar.
Münir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Münir ()İyi sabahlar abicim
Sızın takipçinizım hocam bu pozitif dediğiniz düşüş bekleyenler için mı veya yükseliş bekleyenler için mı
Fikrimce arzusunu gelmesini pozitif görüyor değilmi