Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
sucu0202 ()Hocam satış tavsiye edermisiniz ons sağlam durmuyor dolara müdahale gelirse ons yükleme olurmu yada gram düşermi daha
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()o zaman bolinger bandına göre burdan da dönebilir nigdeli hocam; benim formasyonun hedefi 1510lar aylikta lineer regrasyonun orta bandina temas ediyor o yuzden tirsiyorum :(((
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ons, günlük ve haftalıkta bollinger alt bandı dışında hareket etmekte, aylıkta orta bant test ediliyor, Orta bant şu anda 1705 sevyesinde.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Niğdeli hocamın grafiginde gümüş alt destek 5.90mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Grama dokunmayin; yani zararina ihtiyaciniz yoksa mal satmayin da ne yaparsaniz yapin:))nigdeli hocama ihtimaller uzerine fikrimi soyluyordum; beklenti sadece kesinlik yok
yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Hocam siz de öyle deyince gram altını satıp düşüşte gümüş alsam mı acaba dedim zararı kurtarabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bende de yanlis cizmediysem 1690 rakami ; hem trend ve ayni zamanda hem 0.618 fibo destegi; burasi tuttu tuttu tutamadi insallah senin destekler tutar yukari yollar nigdeli hocam:)) 1510 lar gelirse cok canim sıkılır:(((
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()Gümus grafiğini paylasabilirmisiniz hocam
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Bende 1657 aylık trend desteği. 1671 ara destek.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ons la ilgili bir bullish bat formasyonum var aylıkta son düşüş noktası 1510 lara işaret ediyor ama daha sonra Hedef 2400 ler iste buralardan da doner mi diye de umudumu yitirmiyorum:)))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()1690 benim son kalem nigdeli hocam yoksa midye enez siniri ;1510 lara yol açılır mazallah:((
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ayrıca Ons 1690 altina salmazsa yukarı bir tepki ile gram altının 423 lere dogru hareketi deneyebilir
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline sağlık Niğdeli hocam 20 günlük hareketli ortalamanın üstünde olduğu müddetçe O potansiyel her zaman mevcut
1BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın kardeşim eyvAllah eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Emeğinize sağlık teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Emeginize saglık ğüzel analiz