Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Teşekkürler
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Opsiyonu kullandı zaten 2 iş günü
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Azcık opsiyon yok mu abi
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Teşekkür ederim üstad..
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Şimdiki onslara negatif yönde tesiri beklenir 11 marttan önce bu olumsuz beklentimiz yok
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Negatif yönde
42hakan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Hocam burayı pek anlamadım nasıl sert olacak hangi yönde yani yükseliş mi yoksa düşüş yönünde mı olur gümüşe yansıması
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Genelde ne yönde etki etmesi beklenir üstad.. Mesela diptekilerin tepeye tepedekilerin dip lere hareket etmesi gibi mi.. yoksa daha mı farklı. Geçmişdeki hareketlerine bakınca sağlıklı bir sonuca varamadım kendimce :((
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben bu seviyeden alım yapmam , 27.400 kırılmalı
Rasyo__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edessali ()Hocam yazdıklarım size ulaşmıyor mu acaba
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()21 mart döngüsü büyük ihtimal 28 mart dolunay tesiri ile beraber daha sert etkileyecek, Mart ayı 6 aylık ve 360 günlük periyodun başlangıcı
42hakan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben alımlarımı yaptığım için bundan sonrakilere daha garantici olmayı tercih edeceğim , 27.400 üstü 4 saat kalabilirse hatta günlük kspanış yapabilirse alabilirim, aksi halde seyrederim
Rasyo__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Hocam 21 Mart döngüsü hakkında biraz bilgi verebilir misiniz acaba. Mesela yeni bir dip veya tepe oluşma ihtimali var mıdır?
0BeğenmedimŞikayet
Rasyo__ ()Alım yapmak için uygunmu şuan şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Edessali ()Hocam merhaba. Bu hafta içinde alım fırsatı gelir mi acaba. Ben @Lim yapamadım. Fırsat kaçtı mi
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()İnşallah kardeşim, herkesin yüzü güler
Ömer_gm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_gm ()Teşekkürler, sağolun bilgilendirme için .. Hayırlı geceler bereketli kazançlar olsun.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dolunay etkisi 3 mart itibarı ile bitti
Ömer_gm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_gm ()Tunahan bey biz yeni hilali gördük Dolunay ne zaman geçtiki etkisi geçsin, Selma da çok kalmış etkisinde .. Dolunuyınmı yoksa etkisinin etkisinde mi kaldı bilmiyorum artık, ancak ; Selma, etkisini değilde Dolunayı izliyor gibi duruyor .. saygılar hocam ..
0BeğenmedimŞikayet
merterbirader ()noldu hocam terslestiniz mi arkadasla
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hahaha harikasınız sayın hocam emeğinize sağlık saat gibi işliyor sistem teşekkür ederim bereketli bol kazançlar dilerim