Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()A selam. Nisan sonu çok geç olabilir. Hayırlısı ne koparırsak o zamana :)
Ares_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Selamlar halil abi ben biste kaydım 1 yıldır son iki aydırda bistten ne gelirse fizikiye attım bu bir aydada gitmemesi için dua ediyorum almak için. Umarım nisan sonuna kadar beklet grm
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gram altın olarak bakarsak hem doların hemde ons altının bu denli beraber düşüş yaşadıgı çok nadirdir. Genelde böyle zamanlar sonunda çıkışıda beraber yaparlar. Dip armanın samanlıkta igne aramaktan bir farkı yoktur. Ben çok şahitim 1-2 kuruş peşinden koşup sonra ahlar vahlar edenlere... Hem ons altın hemde doların yeni rekor tazaleyecegini düşündügüm ve inandıgım için Ben çok rahatım. Zaten bu işi yapanlarında Benim gibi olması lazım. Yoksa bu işe hiç bulaşmasınlar.
Mehmet1928 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()Sizin bir dip öngörünüz yada çalışmanız varmı çünkü sürekli burası dip diyenler artık usandı birdaha yorum yapmaları zor..
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Öyle birşey sözkonusu bile olamaz.
Mehmet1928 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxrengum ()Allaha emanet kardeşim
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Aynen kardeşim,
Allah'a emanet
Görüşmek dileğiyle
xxrengum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Kesinlikle katılıyorum sevgiler saygılar değerli dostum
0BeğenmedimŞikayet
xxrengum ()Sağol kardeşim hamd olsun iyiyim bnde evet fırsat bitmez
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Sağolasın kardeşim, ara ara giriyorum
Sonuçta biliyon fırsatlar bitmiyor
Sen nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()Yolun yarışı olduğunu farzet bir 150 daha kaybederse ozaman ne olur.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gram altın 150 tl ye yakın deger kaybetmiş. Fazla söz söylemey gerek var mı?
Anatolia_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Değerli dostum o halde hemen fikrini almak isterim full Gr beklemekteyim 1. Kompartıman yolcusu olarak :)
0BeğenmedimŞikayet
xxrengum ()Aleykum selam kardesim para başka yere kaydı 1 hafta var gelsin alırım:) nasilsin
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Selâmlar Dostum,
Sabah gms alsaydın
0BeğenmedimŞikayet
xxrengum ()Vallahi bnde anlamadim :) sterlin vardı sattım o sadece
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Akıllarda kalan soru işaretleri varsa ortadan kaldıralım.
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Nasıl olur?
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
xxrengum ()Halil abi kaldık:)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efenedim tl de kalınacak zaman degil :)
Bilgi06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bilgi06 ()Bugün ki rakamlardan fiziki alım yapılabilir mi yoksa düşüş devam edecekmi emeğinize sağlık