Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Tonyalı_Ernesto_ ()Son bir analiz alabilir miyiz Cemil Hocam?
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Zaten hocam resim belli sizler paylasiyorsunuz e hergun degismiyor degisim olurkenden yine degerlendiriyorsunuz. al sat işi buralara bakarak olmaz ögrenmek gerek burada birinin görmedigini baska bir üstat goruyor yani bir elin nesi var hikayesi. ben şuan zaman harciyorum ögrenmek amaclı ama belli bir saatten sonra dediginiz gibi bu stres sureklilik kazanirsa hastalaniriz vallahi:)
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam yatırımdan önce insan gerek hüzünbaz hocayla çok şey paylaştım. Saolsun ondan öğrendiğim şeyler de oldu erken alarm sistemi vardı maşallahı vardı :) ben eskisi gibi burada vakit harcayamıyorum gözlerim ağrıdı :)
memp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Insallah biraz dinlenirde geri doner hocam belki sizler icin biraz yorucuda oluyordur ama dediginiz gibi sohbetide tatlisi buralarin.
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Bana göre başka sıkıntıları olabilir. Çok vakit harcıyordu buralarda ufak bir olaydan dolayı gittiğini düşünmüyorum. Evet bizi keşke terk etmeseydi en azından ara sıra yazması bile sohbet etmesi bile yeterliydi :(
0BeğenmedimŞikayet
memp ()vallahi bu konuda eğer sebep bizlerin düşündüğü gibiyse hüzünbaz hocama biraz evet üzgünüm ama birazda kızgınım üstadım burada bizlerde varız tam dedimki galiba öğreniyorum pat yarım kaldı. umarım hocamız erken zamanda dönerde eğitime devam edebiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Demek ki yanlış görmüşüm teşekkür ederim üstadım :)
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()daha erken hocam tobo çalışabilir çalıştırmazlar ise yükselen kama çalışır bence ya yukarı 8 e yada aşşağıya 7.2
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Valla sana grafik yetkisi vermek lazım hocam :) iyi öğrenmişsin ama ben hüzünbaz hoca kadar o konuda yetenekli değilim :)
2BeğenmedimŞikayet
memp ()kendimce yorumladığımda üstadım aylıkta 7lik kujine çarptık haftalıkta bollingerin dışına taşmış durumdayız ama hüzünbaz hocam gibi yorumlayamasamda boynumuz aşşağıya doğru üstadım hatta haftalık düz spanB nin bile altına inmiş umarım bir hatam yoktur.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Kırdırmıyorlar sanki oraya sekip sekip dönüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()@ResPectFuL hocam dolar 4s obo oluşumu olabilir mi sizde bakabilir misiniz Acaba sol omuz, baş tamam gibi geldi de
0BeğenmedimŞikayet
memp ()hatırlatma için teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Tekniği konuşturan önceden uyarı yapardı. Saolsun ama belki bu mesajları görüyorsa eğer ona verdiğimiz değerin farkında olur ve bizi kırmadan geri döner.
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()umarım döner iyi ve faydalı bir arkadaştı
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Teşekkür ederim Cemil hocam :) bizim hüzünbaz hoca gitti onun dönmesini bekliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eline sağlık rıdvan hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Arkadaşlar 1695 ons üstü kapatması olumlu olur. Orayı kırarsa grafikte gösterdiğim alt desteğe gidecek.