Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Merhabalar dostlar alt yorum daki resmimize iyi bakın dirençleri yazmamışız siyah çizgideyiz takip ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bakalım tutacak mı:)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Teşekkürler piyasa ben grafik analiz sizin kadar bilemem ama piyasa yapıcılar terse bırakmayı severler şimdi herkes düşüş beklerken yükseliş yükseliş beklerken düşüş gibi . ytd
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Şimdi piyasa neredeyse senesi olacak teşvik haberi konuşuluyor bu bir nebze de olsa fiyatlanmıştır malum yaşadığımız tepelerden gelince elbet etkisi olur ancak 13 Mart tarihine kadar bir yatay yada düşen durumda olabilir ondan sonra bir yukarı yönlü hareket beklenir tabi öngörüdür takip ederiz kesinlik içermez 27.40 rakamı haftalık ta olduğu gibi Aylık tada önemli üzerinde olmalı yükseliş için net olarak çıkıyor
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Şu an için beklentiniz ne peki hocam bu tepki sonrası düşüş mu olur yükseliş mi olur?
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Sizce şu anki duruma göreolumlu değil mi kapanışa yakın hafif tepki de olsa yükseldi ve teşvik haberi 27 dolar üzerine taşımaz mi açılışla beraber?
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sağolasın Hocam takipteyiz pür dikkat
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Üzerinde bir hafta kapanışı gelene kadar resim haftalık olduğundan dolayı öyle bakmalıyız
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Ne zamana kadar mesala 27.400 üzerine atmalı süresi var mi kapanış 26.60p küsur yaptı burda düşük gösteriyor kardeş.
3BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Biliyorsun 27.50 üzerinde kalamadı 27 ye dikkat çekmiştik altına sarkınca 26.50/26.20 dedik ama esas 26.40 altında kalırsa sıkıntı olacak diyor resim bolinger orta hattı da 25.40 a işaret ediyor tabi kesinlik içermez sadece fikir 27.40 üzerine atmalı yükseliş için aksi takdirde destek takibi yaparız
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Rica ederim dostum
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Haftalık resim tabi takip edelim bakalım rica ederim dostum
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Grafigin anlattıgı 30 onsa çıkmadan önce oluşturulan 26.27bariyeriyerden aşagı düşmemiş ve trend bozulmamış ytd
Gümüş2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş2 ()@Bünyaminy hocam grafiği açıklayan bilme şansınız varmı anlayamadım da teşekkür ederim
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Uğur Hocam ne diyorsun hafta açılışında umut vaad ediyormu yukarılara doğru yoksa desteklere çekilir mi
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Elne saglık dostum
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eline sağlık dostum tepecik olduğu için 25.387 desteği tutar gibi sanki, ayrıca hafif düzeltmeli dönüş yorumlanabilir diye düşünüyorum.
Hayırlı hafta sonları Bereketli kazançlar