Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0881 05:26:48
EUR 37.3584 05:26:48
USD 34.3090 05:26:48
ALTIN ONS $2747.9600 05:26:48

Grafiği gönderen: ALONE_EAGLE

⭐⭐ALONE_EAGLE ()
Gümüş

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Merhabalar dostlar alt yorum daki resmimize iyi bakın dirençleri yazmamışız siyah çizgideyiz takip ederiz

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bakalım tutacak mı:)

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Teşekkürler piyasa ben grafik analiz sizin kadar bilemem ama piyasa yapıcılar terse bırakmayı severler şimdi herkes düşüş beklerken yükseliş yükseliş beklerken düşüş gibi . ytd

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Şimdi piyasa neredeyse senesi olacak teşvik haberi konuşuluyor bu bir nebze de olsa fiyatlanmıştır malum yaşadığımız tepelerden gelince elbet etkisi olur ancak 13 Mart tarihine kadar bir yatay yada düşen durumda olabilir ondan sonra bir yukarı yönlü hareket beklenir tabi öngörüdür takip ederiz kesinlik içermez 27.40 rakamı haftalık ta olduğu gibi Aylık tada önemli üzerinde olmalı yükseliş için net olarak çıkıyor

Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Şu an için beklentiniz ne peki hocam bu tepki sonrası düşüş mu olur yükseliş mi olur?

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Sizce şu anki duruma göreolumlu değil mi kapanışa yakın hafif tepki de olsa yükseldi ve teşvik haberi 27 dolar üzerine taşımaz mi açılışla beraber?

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Sağolasın Hocam takipteyiz pür dikkat

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Üzerinde bir hafta kapanışı gelene kadar resim haftalık olduğundan dolayı öyle bakmalıyız

Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Ne zamana kadar mesala 27.400 üzerine atmalı süresi var mi kapanış 26.60p küsur yaptı burda düşük gösteriyor kardeş.

3BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Biliyorsun 27.50 üzerinde kalamadı 27 ye dikkat çekmiştik altına sarkınca 26.50/26.20 dedik ama esas 26.40 altında kalırsa sıkıntı olacak diyor resim bolinger orta hattı da 25.40 a işaret ediyor tabi kesinlik içermez sadece fikir 27.40 üzerine atmalı yükseliş için aksi takdirde destek takibi yaparız

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Rica ederim dostum

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Haftalık resim tabi takip edelim bakalım rica ederim dostum

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Grafigin anlattıgı 30 onsa çıkmadan önce oluşturulan 26.27bariyeriyerden aşagı düşmemiş ve trend bozulmamış ytd

Gümüş2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş2 ()

@Bünyaminy hocam grafiği açıklayan bilme şansınız varmı anlayamadım da teşekkür ederim

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Eline sağlık Uğur Hocam ne diyorsun hafta açılışında umut vaad ediyormu yukarılara doğru yoksa desteklere çekilir mi

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Elne saglık dostum

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Eline sağlık dostum tepecik olduğu için 25.387 desteği tutar gibi sanki, ayrıca hafif düzeltmeli dönüş yorumlanabilir diye düşünüyorum.
Hayırlı hafta sonları Bereketli kazançlar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum