Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
fed10 ()Teşekkürler.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Pek göremedim. Olsa bile zorlama olur.
fed10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fed10 ()Merhaba. Sizi takip ediyorum. Takip ettiğim diğer bir hoca ons altında ters çanak kulp olabilme ihitimali var dedi ve çalışırsa 1500 seviyelerine inebilir dedi. Siz bu ihitimal ile ilgili ne düşünürsünüz. Ben de de gram var ve usd geçiş yapmayı düşünüyorum. Duruma göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Biraz bekleyip göreceğiz bakalım :)
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()dip beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Bende bekliyorum hocam inşallah yüzümüz gülecek ytd
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben mayıs demiştim gram için. Beklemeye deyecek.
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()1645 bekleyenler var. Açıkçası tam nereden dönerin cevabı biraz zor.
Renasko için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Olacak. Şu düşüşü bir tamamlasa...
firat58 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Alınabilir. Fakat vade çok önemli.
_Emine_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif36 ()O zaman siyir yiyirabilir sen yatırım tavsiyesi değildir
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Bir dokundurup dönerse, dolar da 7.25lere gelirse iyi alım yapılır
Akif36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Emine_ ()Hayırlî akşamlar alınırmı buralardan ons
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline sağlık saydim halil abim. tam.7 tane sarı cubuk var simdi nerden döneceğine mi bakacağız
0BeğenmedimŞikayet
Akif36 ()Bende ana destek 1686 gözüküyor
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()İnşallah V tipi bir yükseliş görürüz hocam
1BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Teknikte Ons 1680'i görüyor ha ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Halil hocam biz terste olanlar için varmı bir sözünüz beklemelimiyiz ytd
1BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Ben de öyle düşünüyorum. Like.