Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aynen katılıyorum dostum
O yüzden dövize bulaşmıyorum hiç kendi adıma
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Doğru Söylüyorsun Hocam yerden göğe kadar Hakkın var en çok kızdığım şeydi 3 kuruşla dovize koşmak gümüşleri karlı çıkınca bi umut aldık yalan yok sonra dedim yanlış yaptım şükür 1 kuruş kar etmedik birde onun hesabı vardı yaa
daha da trilyon kazandırsa almam
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Çok şükür çok iyiyim kartalım yüksekten uçuyo ddd
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Yok Üstadım bu hesap açılışında gelen şifreydi yanlışlıkla yapıştırınca nick oldu böylece kaldı sitenin sistemi de değiştirmeye el vermiyor
OkanNako için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn ahmet hocam burda nick resimlerine bakıyorum padişh resimleri atatürk resimleri elimizde yabancı döviz mezardan kalksalar yaşam şansımız sıfır ytd
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Ahmet hocam iyi aksamlar
Nick name de bir anlam varmi
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Bünyamin abi bende öyle sizin gibi düşündüm almadım 6.910 dan kağıti geldiği yer zarar ettiriyor. dusecek diyormusun tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Ömrümde bir kez yabancı para aldım sorma Hocam lakin ders oldu
aynen sizin yazdıklarınızla bu güne kadar yaşadık burda yazılandan cizilenden etkilendik sorma daha tek zırnık almam bu kendime sözüm gerisi teferruat Hocam
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ne iş var sn ahmet hocam senin dolarla euroyla irlandalımıyız vatan millet sakarya söylemdekalmasın lütfen ecdad canını vermiş bizim elimiz gitmiyor bilmuhabbetle
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Estağfurullah Mustafa Hocam güzellik sizin gören gönlünüzde sağolasın Hocam şükürler olsun siz nasılsınız sıhhattesinizdir inşALLAH
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Tamamdir. Takipte olup soracağım size izninizle...
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sorma Hocam yaa bu dövizleri ne diye aldım ne diye sattım gümüş bu kadar pişman etmemişti bizi
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Güzel insan nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Daha dur dövizin talkını okuyacaz 4000 ton altın euro dolar paritesinde ytd sn ahmet
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sağolasın Bünyamin Hocam hoş gelmişsin takipteyiz ma 200 e kadar giderse bir yerlerde sela okunur
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yatay yapacakmı yoksa devammi bilmiyorum sn halka saatlik m 5 10 20 50 kapandı yatayla belki ma 50 açılırsa yukarı yapar aksi taktirde ma 100 ve ma 200 e gider süreci seyrediyoruz dövizin salmaya başlaması lazım yatay için ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Katılıyorum emeğinize sağlık hg
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bunyamin hocam durumu nasil goruyorsun pazartesiye sarkabilir mi ben oyle bir izlenime kapildim. Fikriniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yataya almadan nasıl çıkacak ma 100 ve ma 200 açık sn peyzajcı ytd
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam asa salmicak gibi 6.27..28decoksaglam durdu alim icin 6.10..20 gelmicek gibi alalimmi burdan
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Tamam başkan sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Devam ediyor galiba
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Döndümü abi Yön acaba
Tsk ler
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Degişmemiş
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Kırmızı yeşil yer değişmişCevabınızı ekleyiniz