Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Justbaran ()Halil trene atlayalım mi kalan son parçayla ne diyorsun :))
Justbaran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()Çok teşekkürler. saygılar
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Justbaran ()Sen riskleri seversin yaa :)) hayrola kim korkuttu seni
0BeğenmedimŞikayet
Üçikibir ()Dolar tl gram olarak mı avantajlı yoksa dolarla gram almakmı hocam
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ons için güzel seviyeler. Biraz daha düşme ihtimali olsa bile.
ADSIZ_NESLİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Düzeltme bekliyorum.7.30 un altına düşme durumu var. Ama garanti veremem. Dolar bu ne yapacagı pek belli olmaz. İşi saglama almalı herzaman.
Justbaran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Justbaran ()Kolay gelsin halilim. Biraz hızlı gelmedi mi sence de? 7.55 ten duzeltmeye gider gibi görünüyor tekrar 7.30 lara ne diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()Onsun dibi olacaktı . pardon ::))
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()Üstad elimdekı doları onsa parıte yapmayı düşünüyorum . onsun dini kaç sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Zor ya hem masrafli dedigin gibi hem de zor sıkı takip lazim
Prometheus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Prometheus_ ()Bence parite yapman zararını daha da arttırır , parite yapmanın bir mantığı da yok sadece çalıştığın bankaya komisyon vermekten başka birşey değil
Blluzncln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blluzncln ()Abi 496 dan yuklu altin var ortalama dusurmek icin tl yok oylece bakiyorum. Siz( ustalar ) birbirine gecis falan yapiyorsunuz. Var mi yapilacak birsey bi akil versen. Ev alacagim kitlendim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu tahminlerde çok ayrıntıya girmek biraz risklidir. Kimse bu topa gir(e)mez. Teknik olarak mumkun oldugu için paylaşıyoruz. Yoksa bu forumda anlaşılması kolay degil.
kaanbitcoinogullari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Düzeltmeyi yapmasını bekliyorum. Bakalım.
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kaanbitcoinogullari ()önenli değil bende 7.60 tahmınım vatdı bende bılemedım
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()48 den satış yedi ama bir kez daha dener mı dersin?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kusura bakma bilemedim.
kaanbitcoinogullari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()7.50 beton gibi bisey :):)
1BeğenmedimŞikayet
kaanbitcoinogullari ()7.20 lere gelır dıyodun sabah? ne oldu?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()İrregular flat. Yani 5. dalganın üzerine çıkıp düzeltme yapması.
Mustafa_abi_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Gel gel yapiyorlar abey :):)