Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Eyv. Hocam görüşürüz arada
Bereketli kazançlar iyi günler
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Teşekür ederim..
Arada bir görüşelim; ))
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Buralardayım hocam Slm. lar yeni haftada bol şanslar
@Heykır hocam sizede bol şanslar
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Ben teşekkür ederim .
Saygılar , bol kazançlar.
Tonyalı_Ernesto_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tonyalı_Ernesto_ ()Zafer haberlerini bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Tonyalı_Ernesto_ ()Teşekkür ederim dostum
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()İllaki etkiler kardeş.
Majör dövizler ve onslar için olumlu olur..
USD biraz geri satabilir.
Tonyalı_Ernesto_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tonyalı_Ernesto_ ()Biden paketi açılışı etkiler mi devrimci?
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş nerelerdesiniz; ))
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Ben tesekkur ederim guzel insan like benden; )sevgi ve saygilarimla:)
memp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Ben indikatorlere tam alisamadim acikcasi, tabiri caizse sade cizim yapmaya ve deneyim kazanmaya calisiyorum, bu konuda bilginizden istifade etmek de isterim hocam:)gerci şu siralar islerim yogun vakit buldukca gayret ediyorum. saygimi korumaya calisiyorum ama o yildiz tilbe resimli cok sinirlendirdi beni, bir arkadasimizi dun kaybettik sayfada bir de degerli yorumlari ve mütevaziligiyle ender insanlardan birine laf atinca dayanamadim artik:)
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Hem gbp ile uğraşan da yok. Politize değil usd kadar... Yıldızınız saygıdeğer hocam... :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Olabilir hocam gbp iniş ve yükselişlerinde onsa giriş çıkış yapılabilir kolay gelsin
Orhunn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Saygıdeğer Hocam, ben de EMA 50 ve 200 osilatörlerini tanımladım. Dxy de takibimde... Lâkin usd- xag paritesi yerine gbp- xag paritesi yapabilirim. Kararsızım oldukça. Kahve için teşekkürler... :) Dimağınıza, yüreğinize sağlık... :)
3BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Saygılar benden hocam grafik çalışmalarımız dikkat çekici
Uzun vade 50 ve 200 ema favorimdir
Döviz yada emtia yorumu yapmadan DXY grafiğini incelerim dikkatimi çekti
Engellediğiniz yıldız tilbe resimli abi benimde pek tavrı hoşuma gitmedi engel atmadım fakat alakasız giriş yaptı ; ))
@Orhunn hocam ,
@AsrıSaadet Hocam kahveleriniz verildi saygılar
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()teşekkürler hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Yok hocam, varsa da ben bilmiyor olabilirim:)
memp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()hocam kimin like verdiğini ben göremiyorum bir ayarı varmıdır.. :)
3BeğenmedimŞikayet
_muge ()Tesekkur ederim hocam like icin:)inceledim hocam grafiklerinizi, o yuzden beklemedeyim hala:)saygi ve selamlarimi gonderiyorum
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Emeğinize sağlık hocam
beğeni vermemişler like verdim
son attığım grafikte düşüş olacak demiştim
Gidişat derinleşebilir
İnceleyebilirsiniz