Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Allah Razı olsun Abi, Sende benim için çok kıymetlisin.
@Mustafa_abi_18 sagol kardeşim eksik olma...
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altinolsun58 ()Ozaman bahsettiğiniz geri cekilmede ufak ufak başlarım abi teşekkür ederim
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()ilk adım küçük olacaksa orta vade hedefine uyacaksan düşünülür ama kısa vade de bir geri cekilme görünüyor kardeşim parçalı alımları paniksiz yapman gerekiyor
Bu seviyede zor bir cevap kardeşim
Altinolsun58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()@DUMRUL lu bende severim hakan abi ALLAH selamet versin
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, senin kıymetin benim gözümde her zaman farklı oldu. Hak için Hak yolundan ayrılmayan kardeşim. Hem gönlümde hem başımın üzerinde her daim yerin baki. Sevgiler saygılar.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altinolsun58 ()Abim orta vade gümüş alınırmı buralardan parçalı olarak daha önce hiç alım yapmadım saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Mesut1453 ()Sallıyorum gerçi oraya gelmez demi hocam:)
Mesut1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Eyvallah can kardeşim. Senin nezdinde @_delioglan_ @dewaju @Bjk42 ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Sevgiler hürmetler.
0BeğenmedimŞikayet
Mesut1453 ()1860 neymiş nasıl işlermiş hocam bilgi verebilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Emeğine sağlık Abi, bu kıymetli bilgilendirme için Teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emeğine sağlık o mayınlı bölgeye inşallah hiç uğramaz temennisin de bulunup tsk ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eline sağlık abim
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()tşk ederim hocam, emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Eyvallah kadim dostum. Allah razı olsun. Sevgiler hürmetler.
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Allah razı olsun abim eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Eline sağlık başkan selametle kal
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Senden de Mustafam. İşin gücün rast gelsin kardeşim. Sevgiler hürmetler.
Mustafa_abi_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()ALLAH razı olsun abi
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()eyvallah kadım dostum emegıne yuregıne saglık hemen hakkını vereyım