Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Nedenolmasın ()aynen öyle hocam
izai için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nedenolmasın ()bılmıyorum hocam bız aılecek yk kullanıyoruz ama dediğiniz mantıklı
aVam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aVam ()Kamu bankalarının atm'leri genelde ufak küpürlü para veriyor.. benim gözlemim o .. genelde emekli ve dar gelirlilere hitap ettigi için diye düşünüyorum..
Nedenolmasın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()bundan sonra epey sıkıntı olacak o zaman , devamlı para biter ATM'de
0BeğenmedimŞikayet
YeDiReNk378 ()ATM de para kalmadığı için size küçük paralarla ödeme yapmış olabilir. 1000 lira çekecek olsam 9 tane 100 lük, kalanı da bozuk veriyor.. Genelde böyle oluyor Yapı Kredi ATM lerinde..
0BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Aleykümselam, hocam teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Nedenolmasın ()hocam 1.5 ay once 7.5 bın cekmıstım tum parayı 20 ve 10 lira olarak verdi onun dısında cektıgım ufak mıktarlarda 100 lıra bıle vermedı
1BeğenmedimŞikayet
izai ():) Rabbim uzun ömür versin hacı babaya selamlar
Batı_Trakyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()bana denk gelmemiş demekki
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()bende hiç denk gelmedim 200 TL'ye
Blacker için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fırıncıı ()İyi Bi kar var yarısına yol vereyimi nedersin
0BeğenmedimŞikayet
Blacker ()Dün 2000 TL çektim hepsi 50 TL
0BeğenmedimŞikayet
sirinoglu01 ()500 TL lik ler ne zaman çıkar acaba
1BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Geldim üstadım. Hacı baba pandemide maaşı bana çektiriyordu. Gıcır gıcır 200 lük verdi Halkbank atm si
1BeğenmedimŞikayet
izai ()bu sadece ATM için , ben hiç denk gelmedim ATM'den para çekerken 200 TL'lik siz denk geldiniz mi genelde en yüksek 100 TL veriyor
Batı_Trakyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Nisan ayından beri basılan paraları yavaştan toplayacaklar galiba...