Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hayırlı akşamlar ustam peki siz bu sıcak gündemde ne düşünüyorsunuz
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Bunu koyduğun zamanlarda bende öyle düşünüyordum lakin şuan ki güncel olayla ilgi. Hiç bir şey kesin değildir. Şuan aynı düşünmüyorum
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Hayalbaz35 yorumlarım genelde tutarlıdır. ytd
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Hocam çok teşekkür ederiz
Hayırlı Bereketli bir gün olsun İnşaALLAH
3BeğenmedimŞikayet
Saka_ ()elinize saglık hocam...
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ()tşk ederım
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık tekrardan hocam
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ben sanmıyorum orası kuvvetli bir destek kırılırsa tabi salınım sürer belki bir üçlü dip için gelirse mümkün tabi önce 1817 sonra1850 üzerinde kalıcılık sağlaması gerekir yükseliş için
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ()1764 de ikili dip yapmış. ne dersin baskan artık dip çalışması olurmu. yoksa döndük dıyebılırmıyız.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Insallah 1764 tur ama bu sefer bi alti zorlayabilir ytd
Us10y 1.26 ya kadar inerse orasi dip o zaman da altin da duzeltme yapar. Us10y dusmeyi devam ettirmeyip yukselise gecerse altin son kez 1688 lere gelebilir ve agustostan beri suren dusus trendi yerini yukselis trendine birakabilir. Ytd
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ben sanmıyorum ama mümkün tabi orası kırılsa pek hoş olmaz tabi buralarda oyalanıp dediğin gibi 1810 gibi bir hafta kapanışı yapsa onun için daha iyi olur
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık dostum . bir kez daha denemeye niyeti var 1764 ü çünki 1811 üzerinde kalıcı olamıyor ..
Ne dersin