Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Rica ederim hocam
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Tesekürler hocam zahmetverdim sagolasınız
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()kısaca şimdi 9.90 üzeri sterlin tlde olumlu diyoruz
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam alçalan kama da kırılma 10.23 tü o zaman. şimdi ise orayı kırmış nedeni o zaman 10.23 olan kırılma her gün alçaldığı için o rakamda alçaldı
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yani düzeltme nerede gelir?
Anlamak isterim
Daha önce 10.23 gecmesi lazım demiştiniz anladıkki orayı geçemeyince düşüş akla geliyordu:)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Sayın hocam sterlin dolar grafiğini açınca orada görürsün anlamı ise 1.40 demek 1 sterlin 1.40 dolar ediyor demek
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam elinize emeginize saglık
Özürdileyerek bi anı anlatayım
Bizim bi yaşlımız varıdı kitaba bakıb kitab kitab herkeze konuşuyorsunda bana niye konuşmuyorsun diye sersenişte bulunurdu
Şimdi benim halimde öyle yazılan çizilen gırafikler bana hiç konuşmuyor:(
Bu 1.43 1.30 falan nereden bakılıyor