Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0488 09:25:11
EUR 36.2627 09:25:11
USD 34.5572 09:25:11
ALTIN ONS $2668.8000 09:25:11

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
FRANK
(GÜNLÜK GRAFİK)

Zor zaman dostu frank grafiğimiz günlük. Her mum bir günü ifade ediyor. Elbetteki kısa vadeli değil.

Göstergeler 4 saatliklerde olumlu. Neredeyse hepsi olumlu diyebilirim. Ya düşüşü sonlandırıp yataya geçmişler yahut da yataydan pozitife dönme eğilimi içindeler.

Günlük grafikte ise 4 saatlik pozitif tam bir dönüş yaşanması halinde dönüşe hazır göstergeler bulunmakta. Sadece MACD göstergesi diğerlerine nazaran daha geride. Henüz yataya dönmemiş.

Bunun dışında EMA (hareketli ortalama) çizgilerimiz var. sol üst köşede hangi renk çizginin kaç günlük ortalama olduğu yazılı. Dönüşlerde benim bilgim, en kısa süreli hareketli ortalamanın kendinden daha uzun süreli olanları aşağı kestikten sonra tekrar yukarı yönlü bir hazırlığa girişmesi ve bu defa mumlar ile birlikte yukarı yönelme beklenir. Grafikteki ilk beyaz elipste bunun bir örneğini görüyorsunuz.

Bugün itibariyle 9 günlük ortalama 21 günlüğü aşağı kesmiş ve hedefe mavi yani 50 günlük ortalamayı almış durumda. Bunu bir önceki dip nokta tespiti ile düşündüğümüzde (İlk beyaz elips) dip noktayı o dönem bulduğunda mavi ortalamaya değmeden tekrar yukarı hareket aldığını görebiliriz. Bu defa da aynı durum beni şaşırtmaz.

Hep söylüyorum 2.825 değeri frank için kritik yerdir. Bunu sarı kalın hat ile gösterdim. Bakarsanız fiyatlar bu noktada karar verme aşamasına gelmiş (mavi bayraklar)

Trend çizgimiz var en altta beyaz kesik çizgili. Bu çizgiyi fiyatlar geçmişte 2 kez test etmiş durumda (siyah yıldızlar) Yeni test yerimiz üçüncü siyah yıldız olabilir. 2.825 tam da bu noktaya tekabül ediyor. Trend çizgimizin uzun vadeli hedefi sağ üst köşedeki siyah okta görünüyor.

Beyaz çizgi yükselişin onaylanması için üzerinde kapanış gereken noktamız. Yukarıdaki yeşil fiyat etiketli çizgiler ana direnç noktaları, alttaki kırmızı çizgiler ana destekler ve eflatun çizgiler fibonacci noktalarımız.

Az ihtimal vermekle birlikte 2.79 noktasında bir tuzak çekilme mümkün. Ancak asıl zorluğu 2.93 noktası yaşatacaktır. Zaten oraya geldiğimizde kimsenin elinde frank kalmış olacağını sanmıyorum=)

Eleştiri ve düzeltmelere açığım.
Bol kazançlar.

Not: Daha önce de sıklıkla yaşadığım içi bir ricam var. Uzun paylaşımlar filtreye takılabiliyor. İlk inceleyen arkadaşım "görünüyor" türünden bir mesaj atarsa sevinirim. Yoksa admine müracaat ederiz yayınlanması için. (YTD)

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@zahiralem arkadaşım... Sorduğun cevabı alt yorumdadır. Bir haftadır grafik çalışmaktadır.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@karahilal arkadaşımın,
5 gün önceki Swiss Franc yorumunu arayanlar için kısayoldur,

BKNZ. Alt yorum.

FRANK
(GÜNLÜK GRAFİK)

0BeğenmedimŞikayet

tarbaz5101 ()

Bende tam ilgili bölümü kopyalamıştım cevap için, gerek kalmadı.
Herkes ne okuduğuna dikkat etse hiçbir sorun kalmayacak.

1BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@Bihemta arkadaşım
Altyorum siteye verdiğim son frank grafiğimdir... Üzerinde geniş bir yorum vardır. Okudunuz bunu eminim o zaman...

Okumadıysanız da şimdi okursunuz.. şimdi benim eski yorumlarımı deşerseniz bunları görün diye söylüyorum... Daha önce de yapıldı böyle şeyler... Sabırlıyımdır.

Alıntı bir cümle içinden... "Hep söylüyorum 2. 825 değeri frank için kritik yerdir. Bunu sarı kalın hat ile gösterdim. Bakarsanız fiyatlar bu noktada karar verme aşamasına gelmiş (mavi bayraklar)... "

Bol kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

Tim ()

279 bir geri çekilme tuzağı olabilir demişsiniz. mesleğim icabı bizde bir söz vardır:
Baskın basanındır..

Eger bu 279 tuzağı oluşursa orada bekliyorum ))

Saygılarımı sunarım

1BeğenmedimŞikayet

EuroTürk ()

Euro`nun zirvesinde Frank`da görülecek rakamları acıkca görüyoruz bu grafikte..
Frank da beklemeye gecenler için önemli bir paylasım arsivime attım.
Emege saygı tesekkürler..

1BeğenmedimŞikayet

zararbaz ()

siz de destek verdikten sonra keyfim yerine geldi))

%40 falan franktayim cunku..

0BeğenmedimŞikayet

zaferconn ()

Ilk ben okudum )

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Ve frank 2. 86 üzerini gördü=)
Yine 2. 825 hattından döndü ve bahsettiğimiz 2. 85 hattı üzerinde 4 saatlik kapanışlar yapmakla meşgul. Günü bu hat üzerinde kapatmak iyi olacak.

0BeğenmedimŞikayet

Ogun ()

2. 84 - 2. 85 civarıydı bugün artık yukarı doğru hareketlenmiştir denilebilir mi

1BeğenmedimŞikayet

Ogun ()

emeğinize sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum