Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0890 20:55:22
EUR 37.4327 20:55:22
USD 34.3503 20:55:22
ALTIN ONS $2737.6500 20:55:22

Grafiği gönderen: Kerembulut

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yiğit_45 ()

Bizim sadece uzun vade avax var

Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ebru2395 ()

10k da 3k benim için çok sepeti küçülttüm sattım nakit var biraz bekleyecek şekilde olanlara alttan ekledim uzak duracağım ekrandan günde bir iki bakarım o kadar sizde durum nasıl?

Yiğit_45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yiğit_45 ()

Zarar çokmu Ebru hanım

0BeğenmedimŞikayet

Yamanne ()

Off bu ne zaman donecek hocam ya

Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

şu an zarar yazıyor 0,0019250 de stop var

Yamanne için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yamanne ()

Hocam npxs aldgnz yerde ne yaptnz

1BeğenmedimŞikayet

Atlantisli ()

Siz iyi insanlardan Allah razı olsun. sayenizde hem kâr ediyoruz hem zarardan kurtuluyoruz. siz @bulent_esen, @Kınıklı_, @nikotin, @Crypto_0 sağolun var olun.

1BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

valla hocam bende sizinle aynı durumdayım ama ben de zarar yok çoğu coin bende stoptan dolayı dün patladı yüklü alım yaptıklarım var tabi kar zarar hesaplaması yaptığım da BTC 20k fiyatlarına da düşse ben belki o zaman zarar ederim galiba.

Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hacıabi47 ()

Merhaba Kerem hocam, ben hala ctsi ve npxs tutuyorum elimde, düzeltme bittiğinde inşallah söylediğiniz rakamlar gelir diye düşünüyorum, teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

çok riskli.

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Npxs biraz ekleme yaptım

0BeğenmedimŞikayet

Ebru2395 ()

Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Yani diosun eth illa 1250 görecek :))

1BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Yani yanlış anlamayın Ebru hocam bu konuda düşüncem şu yönde sizin gibi yatırımcıların kesinlikle al sat işlemleri ile uğraşmaması gerekir.

Çünkü al sat işlemleri tamamen profesyonel kişilerin işidir size düşen yatırım yapıp beklemektir. Tabi bu piyasa da sizde düşüşten ötürü etkileniyorsunuz başta yapmanız gerekeni yapmadığınız için haliyle ürkek davranıyorsunuz elden avuçtan da olmayalım diye.

Şu an belirsizlik yüzünden nasl işlem açmanız gerektiğine dair cümle kuramam özür dilerim.

Sadece dikkatli olmanızı zarar kes yapmak bazen daha fazla zarar etmen daha iyidir.

0BeğenmedimŞikayet

Ebru2395 ()

Aslında bende çok olmamakla birlikte benim için önemli bir meblağ ile buradayım amacım Mayıs'a kadar biraz arttırmak sağlık için harcama olacak çoğu o yüzden plandan donmesemde bu hareketler tecrübesizlikten korkutuyor rota belirlemekte sıkıntı yaşıyorum hocam

1BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Ben teşekkür ederim Zeynep Teacher.

Zeynep_23 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeynep_23 ()

Tesekkur ederiz kerim hoca surekli faydali paylaşimlar yapiyosunuz sagolun.

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Allah razı olsun teşekkür ederim.

Biz BİTCOİN de %85 düşüş görmüş kişileriz.
Benim üzüldüğüm kişiler acil paraya ihtiyacı olup buraya yatıran ve vade sorunu yaşayan arkadaşlar. Yoksa 3 ay 5 ay ben beklemişim hiç sorun değil daha bir dip seviye yakalar para takviyesi yaparım aşağıdan satın alırım.

0BeğenmedimŞikayet

Ebru2395 ()

Siz harika bir yüreksiniz Allah'ım size hiç yokluk yaşatmasın like

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Üç ay ara ile5
  • Selva2

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum