Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Kripto paralara vergi vede denetimde geliyor açıklama yaptılar bununda kaçışı bu
Semiheses için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi benim grafiklerde 31.5-32 ler var ama tabi 29'ları vs aşabiliriz diye ümit ediyorum öncelikle inşallah :) ytd olmadan tabi
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altın gümüş iğnesi sanal varlıklar balonunu patlatacak olabilir belki en azından bir miktar bile olsa gayet güzel olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ():)) yok bu sefer isler ciddi gibi hayirlisi ama grafiklerde gidecegi yer 29 gibi suan ama duzeltmesi olacaktir elbet bu gumus artik sinirlari zorluyor :) hayirlisi bakalim
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Btc zaten kaos para politikasindan şişme oldu açıklandı bugun buda olabilir çıkışlar belkide gumuse yariyor
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi ben bilmiyorum inan zaten teşvik haberi duyunca bile gümüşten kaçasım geliyor o derece :)) aylarca milleti teşvik ile az oyalamadılar zarar üzerine zarar bekledi sabır sabır şimdi zaten teknik bir yükseliş görünmekte zarar vermesin de gölge etmesin de yeter bence...
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Oylama cuma gunu deniyordu bi yanlislik olmasin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ama teknik anlamda zaten potansiyel vardı en fazla desteklemiş olur belki. Daha öncesinde bu teşvik yüzüne aylardır bekledi millet zarardan zarara girdi bari bu kez iyi olsun. Bence asıl etki sanal kripto vs lerde ki çözülmeler nedeniyle de oldu diye düşünüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Varsa yarin gerçeklik payı yarin abd açılışı netlik tam kazanılır bence asyada bakalim alıma devam edecekmi yoksa buralardan satacak mi heyecanlı başladı bu hafta
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Onay varsa en azından iyi bari diyebiliriz ama bakalım hayırlısı :)
1BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Simdi siteden cikartik bi abimizle takipteyiz
Zafer70 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zafer70 ()Beklenen haber bu arkadaş .. doğrumu bu duymadik bi yerde
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Bilmiyorum reuters haber kaynağı 23 te onayladı haberleri dolaşıyor eger doğruysa fişekler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aman abi teşvik demeyin kaçasım geliyor artık :)) her teşvik paket vs haberinde az düşmedi gümüş
0BeğenmedimŞikayet
BloodyMary ()Doğruysa yer yerinden oynar vaziyet alın ytd