Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 16:42:38
EUR 37.2059 16:42:38
USD 34.3290 16:42:38
ALTIN ONS $2736.8450 16:42:38

Grafiği gönderen: drtunahan

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Hayı rlı günler Sevgili dostlarım. Altın ons günlük gann fan analiz grafiğimizde; stoch. RSI ve RSI da alım yönünde boyun hareketlerinin yukarı yönlendiği görülürken BB Babtlarında hareketli ortalamanın altında dip seviyelerde olduğumuz gözleniyor , altta da fan çizgilerinin kesişim uzantısı lacivert çizgi desteginden düşüşün sonlandığı izlenimi farkedilmekte, aynen 30 kasım dolunay dip çalışmasında olduğu gibi. Burada merak edilen soru bunun tepki yükselişi mi yoksa trend dönüşü mü olduğu gerçeği. ONS ALTIN 1825 DEGERİNİN ÜZERİNDE KALICI OLAMADIĞI SÜRECE düşüş bitti denilemez. Bu olumsuz beklenti şayet geçekleşirse mutlaka gümüşü de peşinden çekmeye çalışacaktır , o yüzden birazdan yayınlayacağım gümüş ons grafik çalışması öncesi bunu da görmenizi istedim. Benim öngörüm olumlu yönde olsa da piyasa yapıcıların geçmişte ne oyunlar oynadıklarını bildiğimizden olası yönden hiçbirzaman emin olamayız , Temkinli olmakta yara var, Saygı ve hürmetlerimle

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Abdullah_sılver_ ()

Çok teşekkür ederim değerli hocam istifade ediyoruz inşaallah hepimize helalinden bol ulaşır

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

çok teşekkür ederim kardeşim , inşallah istifade edersiniz , bol ve bereketli kazançlarınız olsun

Abdullah_sılver_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdullah_sılver_ ()

Sağolun hocam elinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

yok , olası alım fırsatı beklentim devam ediyor kardeşim

smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

paylaştım kardeşim

Abdullah_sılver_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdullah_sılver_ ()

Hocam güncel grafik bekliyoruz ne zaman atacaksınız

0BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

tamam tesekkur ederim talimatlarda değişiklik varmi onu öğrenmek istemiştim saygılarımla 5.90 talimatınız duruyormu ytd teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

evet birazdan gümüş için de yaptığım grafik çalışmasını yayınlayacağım , inşallah

smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

teşekkür ederim kardeşim

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Tunahan Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

İnceledim sn. @ALTINCIDAYI_ hocam emek verilmiş güzel bir çalışma. Aynı görüşteyiz, Ellerinize sağlık, hayırlısı bakalım. Kendi adıma öngörüme uygun Sabırla direnclere doğru hareketi bekleyeceğim. Iyi hafta sonları.

ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

kıymet li kardeşim gümüş için alım talimatlarinizda bir degillsiklik varmi 5.90 a cekmistiniz ytd. takipteyim . tesekkurler

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Hemfikiriz sn. @drtunahan hocam, hayırlısı bakalım..

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Egitimci insanin hali bir baska oluyor :)

ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

benim de öngörüm sizinki ile uyumlu ve aynı yönde şayet yükseliş olacaksa gümüş altını çekecek , düşüş olacaksa da tersi , fakat düşüş olursa bu sefer gümüş altından kesin ayrışır ve kendi yükselişini başlatır, inşallah tersi olmasın , jetonlar o kadar atmışken gerçek para denilen altın ve gümüşe yazık oluyor

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI_ ()

Boşta olsam adam kelimesini kullandığın için teşekkür ederim, lakin aynı. Kelimeyi senin için kullanmam imkansız

Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI_ ()

Aynı noktadayız hocam, bugün paylaştığım son grafiğe bakar mısınız

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Önümüzdeki iki veya üç haftalık Ons altın da ki yakkaşık 80-100 usd lik yükseliş beklentime uygun, Güzel çalışma sn. @drtunahan hocam, ellerinize sağlık. Bir tek noktada yorumunuza katılmıyorum, ons altındaki yukarıya oluşacak harekette altın gümüşü değil, bana göre gümüş altını sürükleyecektir diye düşünüyorum. Teşekkürler. Iyi hafta sonları.

0BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

teşekkürler kıymet li arkada sim gümüş için öngörünüz u bekliyorum. alım yerleinizde yani talimatlarınızda bir değişiklik varmi ytd . teşekkür eder saygılar sunarım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum