Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:52:55
EUR 36.2007 04:52:55
USD 34.5320 04:52:55
ALTIN ONS $2678.0500 04:52:55

Grafiği gönderen: Alton

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

6ninde1i ()

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için...
Selam ve saygılarımla.

Alton için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6ninde1i ()

Hocam yorumu 6 gün önce yapmadım aslında. Geçmiş yazılarınızı okurken sermayesi ve net kârı arasında ciddi fark örneğinize uygun olabilir mi diye size sorup fikrinizi öğrenmek istemiştim.

Afiyet dilerim. Saygılarımla.

0BeğenmedimŞikayet

Siriusblackkk ()

İştiraklerinin değerlemeleri de yansıyor bryata o yüzden dedim.
Oylasın powel belki pozitif ayrışırız bakalım :)

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

İstiraklerimi önemli yoksa şirketin değerlemelerimi? %12 si piyasada dikkat edin ve araştırın bence
Bu hafta salı çarşamba pawoll paketle ilgili sunum yapacak 26 sında da oylama var kolay gelsin

Siriusblackkk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siriusblackkk ()

Selamlar :) bir konuda fikrini almak istiyorum.
Bryat fk hakkında düşüncelerin nelerdir ?
Demek istediğim bir çok şirket iştirakinde mevcut bryatın.
Bu sebepten dolayı yüksek fk'sını gözardı edebilir miyiz sence :)

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

A. selam pddd si 8 lere dayanmış buyuzden daha ne kadar gidebilme ihtimali var diye fk Sina bakılır oda 20 lerde şuanda 15 ve altına düşmesini beklenir almak için haa bir sonrakinde araştırma yapıp da yüksek kar bekleniniz varsa bilemem tabiki bu bilanço yıllık bilanço olduğundan yillikta ne kadar kar etmiş ona bakılır ytd birde fd favok lere bakılır

6ninde1i için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

6 gün onceki yorum neden şimdi düşüyor bana anlamiyirumki

6ninde1i için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6ninde1i ()

Sn @Alton ;
Temel analizle ilgili oldukça acemiyim ve öğrenmeye çalışıyorum.

2020 yılı 3 çeyrekteki net karlarına baktım da,
4. çeyrekte 2 Milyon açıklasa 2020 toplamı yaklaşık 25 Milyon mu olmuş olacak hocam?

Ayrıca 25 Milyon açıklaması olumlu bir şey mi? Neden 25 Milyon?
15 yada 50 Milyon olsa sonuca nasıl yansır?

Müsait zamanınızda bilgilendirebilirseniz müteşekkir olurum hocam.

Selam ve saygılarımla.

0BeğenmedimŞikayet

6ninde1i ()

Sn @Alton ;
Egeen için görüşünüzü paylaşmanız mümkün olur mu?

Selam ve saygılarımla.

0BeğenmedimŞikayet

güven3 ()

Hocam esen bilançosu geldi. 81.6 milyon kar acikladi.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Evet bundan sonraki alimlara ve satimlara bagli

Cem0176 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HK4012 ()

herkes bu kadar acemı olsun yeter usta :)

yaptık ufaktan bır portfoy gordugum kadarıyla arcalıkte ortagız

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf° ()

Alalım abi hangisiymis

0BeğenmedimŞikayet

Cem0176 ()

Hocam inveonun ederine ulaştığını düşünüyordunuz şu anda

0BeğenmedimŞikayet

efeberk06 ()

abi selam, egser 17 hedefini koruyor mu? :) bir dike gidiş bekliyor musun veya

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Fiili dolaşımı az olduğunda yükseliş okadar hızlı olur hissenin finansallari güçlü olmalı tabiki güçsüz olursa tersi olarak düşüş de okadar hızlı olur

evet aynen öyle demiştim

Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozoklu66 ()

KARDEŞ Aylar önce bir paylaşım yapmıştın fk 1-16 arası pddd 0,1-1,6 arası idealdir diye doğrumu yanlışmı hatırlıyorum ! bide fiili dolaşım ne kadar düşük olursa o kadar iyidir diye! bu 3 veriyi doğru anlamışımdır umarım. Saygılar!

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Wind enerjinin halka arzı geldiğinde gidecek ytd

Elbir_61_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Elbir_61_ ()

Hocam dohol için görüşünüz nedir

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Rica ederim birde araştırma yaparken fiili dolaşım ve şirket sermauelerine de bak sermayesinin 1500 katı üzerinde kar eden ttrak gibi bir sirket bulursan ve edeceğini ongorursen haber et beraber alalım @Yusuf°

morşimşekk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

morşimşekk ()

hakkını helal et usta tşk edrim

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Örnek olarak algyo bakabilirsin birde hdfgs ve rygyo bak pddd si çok yüksek olmasina rağmen örnek verdiğim inveonun fk Sina bak birde favok marjları da önemlidir fk sı 14 lerde olan bir ttrak pddd si 8 olmasına rağmen hala gidiyor çünkü favok marjı iyi ve fk sı hala 16 bile değil fk sı 16 ve 18 arasına geldiğinde ya aşırı alıma girip devam eder yada fiyatını gördü diyip satış yer ama mutlaka biryerden döner bu yüzden temel analiz yapılmalı ki 1 liradan alınan 25 e gidebilirmi 25 den alınan 5 liraya düşebilir mi ihtimalleri ni göz önüne getirirsin normalde yazmayacağım ama aydınlatmak için yazayım istedim acemice

0BeğenmedimŞikayet

morşimşekk ()

15 20 hisseye baktım benim hisse fk fiyatı rekor bende 900 çok yüksek 50 yi geçen yok gibi bu çok etki edermi fk batumasın beni bu hisse :))

0BeğenmedimŞikayet

morşimşekk ()

anlatım için tşk biraz anladım baya yüksek fiyat sanki risk yüksek ozaman bu değerlerde başka hisselere de bakim ne değerleri nasıl mış

0BeğenmedimŞikayet

Kral_X ()

Allah razı olsun sizden

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Yıllık bilancoyu fiyatlıyor umarım 25 milyon açıklar

Kral_X için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kral_X ()

Ali kardeş merhaba dyo gidişat nasıl.

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Herhangi bir şirketin ederini pddd ve fk oralarina bakarak anlarsınız piyasa değeri /defter değeridir şirket ederinin ne kadar üstünde ve altında işlem görüyor buradan anlarsın şuan en az 6 katı üzerinden işlem görüyor fiyat kazanç oranidir diğeride yani kazancının 895 katı üzerinde fiyatı var demektir örnegin inveo 200 TL ederi olduğunu 46 lardayken söylemiştim bunu fk oranina ve pddd sine bakarak dillendirmistim orta ve uzun vade hedefi sermaye artırımına gitmesi ile kısa vadede gelmiş oldu ytd

0BeğenmedimŞikayet

morşimşekk ()

usta bu benim ısgsy
fk 895.7
pd 6.96
bun lar ne anlama geliyor bir bakar mısın

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum