Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Amin, cümlemizin kardeşim
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Eyvallah aynen riski minimize edecek her turlu sıgortanız var :) . Normalde selaleci hıc degılım lakın hiç güven vermiyor onslar. Dolar zaten kendince takıllyor . Bakalım bereketli olsun işlemlerıniz
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Grafik atma yetkin varsa sorun olmuyor
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Görüntüyü nasıl atabiliriz
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bu alsat parçamın başlangıcı 5.98 şu an ortalaması 5.30 falan olmuştur o sebeple sıkıntı yok, 6 ya her yaklaştığında çok riskli dendi bu 2. Şubattan beri bu parça ile 11. Al satım bu gece şutlayabilirsem 12 olacak risksiz kazanç olmuyor, ana parçam her daim %50 gümüşte saklı, facia olsa alttan alımada TL var, yani tüm sigortalar tamam yoksa yerden göğe haklısın
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Buradan alım cok rısklı geldı bana hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin cikmadikca o inat ederse etsin bence yon belli. Altini yanina cekerse ucar altin 1880 gecemezse bence gumus de yukselemez ama bakalim ne olcak. ytd
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()dostum bu teneke inat etti:((
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xpress ()Bereketini gor
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Bereketli olsun dayi
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Bereketli olsun son paylaşım derken kızdırmışlar sizi
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla bana gunluk 2 3 tane veriyorlar duzgun yorum yapsan da yapmasan da o yuzden takmiyorum silinirse de silinsin cok da umrumda degil :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Iste ben - gordum lyke vermeye calistim ama olmadi o yuzden sordum.
2BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Ya hocam derdimiz like değil öte dursun gözünü seveyim, öteki çoğalırsa üyelik iptaline kadar gidiyor
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Neden lyke verilmiyor sana
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ah be arkadaşım, bu sebepten bu sitede sat al yazılmıyor. İyi niyeti suistimal eden çok fazla.
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Bunlar anlamaz dostum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tebrik ederim kardesin ama bu sira bence dikkatli ol ytd