Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()selamlar saygılar bizden hocam.
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()ETF'lere bugün bakma fırsatım olmadı. Yarın paylaşmaya çalışırım, selamlar.
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Benim fikrimde bir değişiklik yok. 1700-1750 benim için dip bölgesi. Selamlar.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()Hocam gümüş ons sabır testini zorluyor resmen neredeyse altın ons düşerken yükselecek. Altın ons ikili dibe geldi gümüşün durumu neredeyse zirvelerde. Eft lerde değişen bir durum var mı sormak istedim
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()hocam altin ons ile ilgili değişik yorumlar var. Sizce ciddi düşüşler olabilir mi? Fikriniz de değişik lik var mi
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben biraz erken görüyorum, beklentim devam ediyor bir değişiklik yok. Selamlar.
Anestek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anestek ()Hocam halen 24.50 beklentiniz devam ediyor mu 26.50-27.50 bölgesi bayağı sağlamlaştı sanki, dolarda beklediğiniz aralıklarda. Gram gümüş olarak 6 lı rakamlardan kademeye başlamak uygun olur mu sizce
0BeğenmedimŞikayet
mfmehmet45 ()Ah be üstad bu veriler gelmeden önce haberimiz olsa yaa:))
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()@KAPAKÇI_GELDİİİ Yukarıda bahsettiğim husus buydu. DXY yükselirse getiriler yükselirse değerli metaller aşağı salar. Ki daha ABD seansının açılmasına 1 saat var. O yüzden bu iki göstergeyi yakından izleyin. Selamlar.
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet bence bir satış hayli mümkün ABD açılışıyla beraber. Ancak DXY'deki zayıflığın bu satışın önündeki engel. Orada bir yukarı hareket görürsek satış dalgası da hızlanabilir. Bakalım, izleyelim :)
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()hocam on yıllık lar 1.26 olmus. Ab d açılışı etkiler mi
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()değerli bilgiler, teşekkür ederiz, elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()gümüş hacmi altına göre küçük olduğu için bir satışın çok şey değiştireceğini düşünüyorum bilmem doğru mu
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Çıkışlar çok az fakat dikkat ederseniz toplam ETF büyüklüğü (kırmızı çizgi) düşüş eğiliminde. Olası bir katalizör ( tahvil getirilerindeki yükseliş? ) bu hareketi hızlandırırsa çözülmelerde artabilir. O yüzden kısa vade de ben biraz temkinli olmayı tercih ediyorum. Selamlar.
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()çok kıymetli bilgiler yine teşekkürler hocam. Alışlara göre çıkışlar çok az ons bazında fiyatı aşağı çekmeye yeter mi hocam ne dersiniz kısa vadede?
1BeğenmedimŞikayet
Kaymazlar ()Bu güzel bilgiler için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()her zamanki gibi kaynak verilerek adeta bilimsel bir çalışma gibi sunulmuş bir paylaşım , ellerinize , emeğinize sağlık, çok teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()İyi haftalar ustam Emeğinize sağlık açıklamalar için teşekkür ederim. like
1BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@shaokahn hocam çok tşk ederim, emeğinize , ellerinize sağlık. Saygılarımla