Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:21:39
EUR 35.9598 05:21:39
USD 34.5492 05:21:39
ALTIN ONS $2717.4500 05:21:39

Konu: Gümüş ons 4H Yükselen Üçgen mi? (Boss. V_Paradoks)

Tekrar Merhabalar. Gümüş Onsta Yükselen Üçgen Fm İhtimali,
Görmüş olduğunuz üzere sıkışma giderek daralıyor.
Eğer çalışma durumu olur da 25.65-70 bandını kırıp üzerinde kapanışlar alabilirse hedefine yürüme ihtimali yüksek olabilir.
Rakamlarda sapmalar taşmalar hata payı olabilir.
Yukarı yönlü hedefte 29.60-70 bandını da kırarsa 30.75'lere kadar potansiyel içerebilir.
Lakin aşağı yönlü ihtimal olarak çalışmadım, baya da eksik bir çalışma, hemen kabaca görünce atmış oldum o yüzden dikkatle izlemek daha yerinde olacaktır.

Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler, ekstra durumlar bozabilir, değiştirebilir. dolar ın durumu da gümüş gram tl açısından isteneni vermeyebilir... Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım yine...

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ediyorum. İnşallah abi bir tane daha var onu da atayım yine, o Daha üst hedef içeriyor. Hayırlısı artık. Lakin çok baskılı biraz ürkütüyor, bir tarafa iyi patlayacak gibi, inşallah iyi olur herkes için. ytd

Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu da buna ek fincanımız olsun ytd olmadan 4H'de. Lakin bir dolar bu denli salması tabi dönmeden gümüş TL açısından bir şey ifade etmiyor ons yükselebilecek olsa dahi...

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hayırlısı abi biliyorsun piyasa
Ve neye göre şekil alacağı bazen belli olmuyor neresi kar ettirir neresi zarar ama mühim olan dediğim gibi destek direnç takibi ve risk algısına göre hareket edebilmek diye düşünüyorum psikoloji ile oynamak birilerinin işi sonuçta

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Valla altindan baya bi koptu o yuzden altin dusup gumus cikarsa da sasirmam artik. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer misali bekliyorum. 1960 dan altin 1828 e indi gumus 26 dan 23.8 indi o gun aldim 1 2 gun sonra mi ne 21.8 indi dedim yine oyke olur 2 kilo fark var beklerim en iyisi dedim. Suan alsam gram zararim yok ama bosa sattim olcak o yuzden gerek de yok :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Amin hocam sizden de inşallah bilmukabele :)

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hocam risk algına göre işlem yapman daha doğru, risk her zaman var kar ve zarar da, her ne kadar güzel ihtimalleri görsem de, bu zor band 27.50 dediğim iki haftadır ki bu giderek biraz daha yükselmiş oldu 10-20 kuruş kadar, yani bu seviyeler aşılmadan fazla güvenim kalmıyor lakin aşarsak patlama olma ihtimali olabilir burası Karadelik gibi çekiyor sonra püskürtecek bana göre ama bakalım inşallah herkes için hayırlı bir bölgeye ışınlanma olur :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Est. hocam elimden geldiğince görebildiğimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum hepsi o kadar, niyetim herkese faydalı olsun mukabilinde :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Yok ya ben biraktim almayi bi altin dan ayrismasini bekliycem beni gicik etti ; ) dyukselirse duzeltmeden alirim duserse diye de beklerim benlik bi sorun yok bi yere kacmiyor :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi bakalım 27.20-10-00-26.90 lara falan sarkarsa hacim durumuna göre fırsat olabilir belki ama sarkmadan kırabilir mi bilemiyorum şimdilik olumlu göremedim o senaryoyu :) . ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bi w yapar diyorsun 28 i gecsin bizde pesine takiliriz belki destek direnc arasi alim riskli bende :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Emek verişim birilerine fikirsel anlamda yardımcı olmak açısından inşallah işe yarar hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim ederim hocam görüşleriniz için, bereketli kazançlar olur herkese inşallah çalışır da :) ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum