Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sağolasın Hocam çok teşekkür ederiz eline sağlık
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Altının yarısı 374 ortalamam, diyer yarısı 414
Bozmamak için direniyorum daha aşağıların gelmesi tek endişem
Saygılar...
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hayırlı cumalar
400 410 bandı altında hafta kapanışı olumsuz senaryonun devam etmesini demekdir bir süre daha.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hayırlı cumalar...
Emeğinize sağlık tam düşüncelerimi yansıtan grfik bende bu manzarayla karşılaşırız diye tedirginim.
7BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()alt yorumdaki analiz formasyon hedefine gelmek üzere 395 den desdek alma çabası var fakat buranında kırılma halinde 389 bölgesine hızlı bir atak gelebilir. siyah desdek çizgisi kalıcı olarak kırılırsada asolan hedef 37x lerin yolu açılır.. YTD...
0BeğenmedimŞikayet
Altinolsun58 ()Desteklerden topluyorum şuan tersteyim en azından ortalama düşürmeye çalışyorum mantıklı bi hareketmi bilemedim sürekli düşünce insan tedirgin oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bunu bilemeyiz ki piyasa belirlicek bunu şuan talep yok ne altına ne döviz büyükler nerede durdurmak isdicekler belkiyoruz bizler sadece desdekleri takip ediyoruz şuanda
Altinolsun58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altinolsun58 ()Üstad bu işkence daha ne kadar devam eder ufukta bi hareket yokmudur ayrıca sitede vermiş olduğunuz analizler için teşekkür ederim nokta atışlarınızı takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()burda ki durum kısa vadeli bir analizdir oluşan formasyonun hedefini ve düşen trendin devam ettigini göstermek isdedim
Serkan_22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_22 ()Bunlar başlangıç dahada düşücekmi diyorsun
4BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dünkü grafigin son hali 406 TL altında ilk saatlik kapanış oldu formasyonn hedefleri ilk olarak 401 civarı ikincisi 390 civarıdır.. YTD
1BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Elinize sağlık akıncı bey...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Lıke hakkım bıtmıs kardesım yıne, umarım doner 1817 ye hep dıkkat cektım altında kapanıslar sıkıntıdır dıye, ınsallah yukarı atar ve yukselıs trendıne doner. cunku terste olan cok kısı var.
@Gün_olur__ömre_bedel eyvallah kardesım saolasın, gıdıs donus yok ara durak cok, bız her duragı tarıf emeye calısanları da hatırlar bırılerı bırgun.
saygılar...
-1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@66vip nasıl böyle pek makbule geçmiyor gerçi :) dayanamadım gene durumu göstereyim dedim ama boşa :) ben saga park edip imdatı çektim artık..