Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Skrya ()Dolar yükselirse enflasyon artar nasıl doları düşürmek istemiyor. Dolar düşsün diye dünyanın cabasini verdi
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()MB faizi dolar için arttırmıyor. Enflasyonu düşürmek (fiyat istikrarı) için arttırıyor. Fiyatlar artmaya devam ettikçe faiz azaltma yapmayacağını birçok kez dillendirdi. İlk olarak bunu kabullenmek lazım.
Skrya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Skrya ()ne gelmez denilen yerler geldi . direksiyon tombul parmaklarda değil mb de ne isterse o oluyor. enflasyon da düşerse tadından yenmez. aslında kar etmiyoduk yükselirken ülkece fakirleşiyorduk . sonrasında faizler de tek haneye geldiğinde ülkece bir bahar yasayacağız ytd
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Alt yorumdaki grafik çalışmaya devam ediyor. Kırmızı ok gelme ihtimali yükseldi.
Formasyonlar %100 çalışmayabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
https://yorum.altin.in/konu/25253594- usdtry- dusen- flama
0BeğenmedimŞikayet
batançocuk74 ()yok ben ne gelir ne gider bilmem bilseyim 6,85 geleceğini neden alayım 7,80 ortalamalı dolar ama düşmez kalkmaz allahtır bundan sonra dikkat ederek alım yapacam saygılar sunuyorum perşembe gününe kadar birşey almam izlerim piyasayı saygılar. ytd.
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Mart ayı 6.85 olmaz sanırım 7.20 7.40 gibi tahmin ediyorum
batançocuk74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Görmedim dostum
profildeki kuşlar geldi
Heyecan oldu ; :))
Dolarciklar artacak bu hafta 5 lik yolda
Ama hangi rakamdan alsam karar veremedim
Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()Bu gün bir yazı yazdım senden yanıt gelmedi niğdeliyemi yollayalım?
0BeğenmedimŞikayet
batançocuk74 ()Haklı değil mi yim aklim almıyor merkez bankası tahmin ediyor diyor ki 7.40 iken 8.09 şimdi 7.00 oldu sene sonu 7.77 olur diye demekki mart ayında 6.85 olursa sene sonu 7.45 7.50 arası tahmin söyler artık bunları düşüne düşüne delirdim neyse bir kuruşumu kimseye kaptırmak niyetinde değilim saygılar sunuyorum :(
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Zaten yıl sonuna kadar 8 gelir
Biz yıl sonuna kadar dipten toplayıp toplayıp toplayıp
Yıl sonu patlatiriz cupppaaa
batançocuk74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
batançocuk74 ()çançı abim bir de bildiğim şöyle bir durum var 31 aralık 2020 tarihinde dolar kuru bakıyorum 7,40 lı seviyelerde kapatmış bunun üzerine yüzde 10 en az enflasyon koysak yılı 8,10 ile kapatması gerekmiyor mu ? yani şöyleki 7,40 dan yüzde 10 enflasyon 70 kuruş eder bu da 8,10 demek değil mi en son açıklanan merkez bankası tahmininde çöktüm kaldım diyor ki 7,77 ya tamam güzel o zaman enflasyon demekki 7,40 üzerinden hesaplarsak tl güçlü olursa enflasyon o zaman yüzde 5 olmuyor mu hatta daha düşük ee naci bey abi demedi bu sene imkansız enflasyon o seviyelerde diye o zaman 7,40 olan tahmin allahını sevdiklerim biri açıklasın bu sene sonu 10 çıkar ise 31 aralıkta 7,40 olan dolar kuru üzerinden nasıl 8,10 değil de 7,77 ya da hcsbc nin dediği gibi 6,50 çıkıyor mantıklı açıklması yok bunun :(( ytd
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Grafik altına yazdım beklentimi hacı abi :)
İki haftadır tepki yükselişi bekliyorum fakat gelmiyor. Bu hafta da gelmezse kırmızıya yolculuk başlar.
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Buralardan almak lazım emicem
Bu ay sonu ortalama artık 8 e veda edicek
7.95 e çekilir sanırım ay sonu ortalama artık
Egmen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Egmen ()Hayırlı olsun emicem sen dolarla ticaret yapan adamsın hangi seviyeden alırsan al zararın olmaz
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Emicem 6.80 görüyorum ben
Mavi zor 6.60 diyor sanırım
Lakin ay sonuna kadar yolu var diyorum
Sabah 6.99 olursa ben dalarım ; :))
1BeğenmedimŞikayet
Egmen ()Eline emeğine sağlık gerçekçi bir grafik çalışması olmuş
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Grafik anlamiim dostum
Bu hafta ki beklentilerin neler acep