Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Kitana ()Sağolun hocam bilgi için
Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Tesekkur ederiz @Kerembulut sabah düzeltme olacagını soylemistin arada uyarirsan bizleri seviniriz.
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()tabi ki altında kalııclık sağlamadığı sürece destek çalışıyor demek.
Kitana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Seni tebrik ederim aynen öyle eğer çalışırsa 44 bine kadar iner sonrasını dalga tamamlanırsa hesaplarız.
Zeynep_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kitana ()46500 desteği simdilik calısıyor diyebilir miyiz hocam? Destek dirençleri ve grafikleri anlamaya calısıyorum da o nedenle soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Eger calisirsa 44 bine kadar inebilme ihtimali var dimi yanlis anlamadiysam?
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Abi giriş çıkış işlemlerine ben karışmıyorum.
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()abi çıkalımmı altlardan? çıkarsak da zarar ediyoruz valla
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()haklısınız bu bir düzeltme dalgası yataydan kastınız benim anladığım yataysa hayır düzeltme devam edecek gibi
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()yataya bağlıyomu yani hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Emeğine sağlık kardeşim. Az önce aynısını yazdım 44k dan salmazsa 51k hedefte bence. Ytd.