Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Var hocam dunden aksamdan yagmaya basladi devam ediyor suan
murat08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murat08 ()kar var mı Tekirdağda :)
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam o gramin dursun o kadar cok onemli degil 14 gram sen sabret hocam guzel yerden gram alim butun zararini kisa surede cikaracan neden dersen ons ile dolar yukselisi grami fazla kazandiriyor sadece az daha sabret hocam ons 16xx hedefine gelsin o zaman gec dicem sana zaten sen gonlunu ferah tut dolarda terse kaldim diye uzulme
murat08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murat08 ()14 gramda 450 den almıştım :) orda bile terseyim ege hocam ya :)
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Iyi aksamlar celik hocam sizin bu tren dogru benim hesabimi gore en dipler 355 ile 365 tl burlardan 700 ile 740 hedefine gitmesini tahmin ediyorum zirve rakamlari bunlar
1BeğenmedimŞikayet
Serkan_es ()Tarim 2022 mi ?
0BeğenmedimŞikayet
Yujiro ()emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kalkandelen ()Aman hocam gerçekçi paylaşım yapmak yasak değil mi