Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Tabiki öyle ya nasip inanırım kadere kısmete haftayı eli boş kapatmak istemiyorum sanırım gümüşle devam edicem kapanışta böyle giderse belki güzel şeyler olur
Necimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Inşallah başarırsın. Ne demiş Hz. Mevlana: nasibin varsa alırsın karincadan bile ders , nasibin yoksa ayağının altına bütün dünya serimde sana ters. 7.20 'den bozmayıp 6.50 de bozanı düşün. Ya nasip diyeceğiz
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Öyle diyelim :) şuan gümüşü satmadığıma pişman olmayayımda başka birşey istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()En mantıklısını yaparsın ytd diyelim :)))
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Gümüş düşerse direk gümüşe çeviricem zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Dolarbiraz sıkıntı mb düşürmeye niyetli dikkat etmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()TL yok ama dolar var.
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Daha ne ? elinde az para varsa nakit candır. Bu ortalamayı elde etmek isteyen o kadar insan var ki bence sabırla bekle hedef koyacaksın ilk yarısı için daha üstü içinde hedef koy sonra ettiğin karın keyfini çıkar. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Dün 6.09 maliyetli 24 k ya yakın
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Hocam kaçtan aldın? Ve ortalaman kaç önemli
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Dünde böyle oldu ya ondan çekiniyorum
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Bekle biraz sabır 27.80 direncini aşmazsa yarısını satarsın en azından alttan alma şansın olur tabi ki yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Zaten parçalı alacaktım ama 30 bin yazacağımı kilo kısmına 30 yazmışım oda tüm bakiyeye 24 k ya yakın alım yapmış dün buralara geldiğinde sat yapsaydım süper olurdu ama olmadı
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Geçenlerde de söyledik Elif Hanım parçalı alın ve parçalı satış en karlısı Allah gönlüne göre versin
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Ben dün full yanlışlıkla 6.08 alım yaptım 2 haftadır hafta sonuna TL ile giriyorum hata yapıyorum hep yükseliş oldu şimdi TL girmek istemiyorum ama yukarı yönlüde bir gidişat yok gibi :(
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Her işte bir hayır vardır, 6.19** satışı gördüm sonradan o yüzden malesef dedim, yoksa dün 6.09a kimler cesaret edebildiki :)) sabah alsat parçamın ortalamasının 5.30 a düştüğünü söylemiştim bugün bi dip daha alsak 5.23 e düşecek, 5.40 gelse yine kardayım :))
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Neden maalesef ki 6.20 yi alamıyor bir türlü bende satıcam şimdi
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bende yapmamıştım kardeşim az önce emirle sattım malesef
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Beklentiniz ne yönde dün buralara geldi çıkış yapmadım düştü şimdi ne yapsam bilemedim