Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0479 05:11:35
EUR 36.2150 05:11:35
USD 34.5344 05:11:35
ALTIN ONS $2704.0300 05:11:35

Grafiği gönderen: izai

beklentimde bir değişiklik yok hedeflerim belli ama gelir ama gelmez . şahsi fikrimdir

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

işte o his yüzünden gidip bende en tepeden aldım şimdi kara kara düşünüyorum bakalım ne olacak

Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Bu nokta kritik herkes ayni grafige bakiyor ama herkes farkli şeyler görüyor bence ekstrem bir gelişme olmazsa (mesela dunya global bir atlantise donusmezse )duzetlme yapa yapa dalgalar halinde gidecek .2020. mart kasim arasi pandemiden hizli yükseliş insanlarda surekli ucup kacacak hissi oluşturdu

Melisada için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mehmet1928 ()

Kardeş manipülasyon adam doccoin diyor şimdi bitcoin husran olur yakında..

izai için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

kurumsal yatırımcıya alternatif var ve büyük para kaydı oralara milyar dolarlar , hatta shortladığım bir pozisyonum da Elon mask yüzünden %80 pozisyonum likidite oldu . oradan para çıkarsa en azından yükselişi tetikleyebilir ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Vereceklerdir elbet eger altindan para kazanmak istiyorlarsa :))

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Bir daha aşağılara inmeden gider inşallah teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

gidecek inşallah ben gideceğini düşünüyorum tabi fırsat verirlerse

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Orta vade once 1975 ve sonrasinda 2075 civari beklentisi var

Melisada için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Oklarla gosterdiginiz yerde adam ewa yani adem havva formayonu oluşuyor aslin var da var ama bir turlu gitmiyor :))

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

grafikten hiç anlamıyorum da ne demek istiyor acaba açabilirmisiniz sizede çok soru sordum bu son

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

eyvallah. her tetiklenme ve düzeltme dip , dip ise tepeleri belirliyor. biraz market cap salsa ons gidecekte işte salmadı bir türlü. w formasyonu var

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Eline saglik hedef gelirse guzel bi canak(aslinda buyuk canagin kulpu) olacak canak acaba katlar mi yoksa duzltmeyle kulp mu oluşturur

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum