Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Teşekkür ederim..
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()evet haklısınız yaklaşık 1 ay öncesinde tamamladı süreci bi bakıma kısalttı:) aynen kulp oluşturup çalışır ise 10 oluyor.
@Ferdi_57
aspova için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Eğer o çanak sağlıksız olmasına rağmen kulpta atarsa vay halimize derinlik tam 1.5 tl
10 hedefi olurda sağ kanadı çok hizli yükseldi zaman diagramindan dolayı sağlıksız dedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Evet aslında bir kulp yakışır)
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Ama en azından delik olmadığını gördük diyelim:)
aspova için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Devamı ne yani abi?
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()şimdi bu çanağa bide kulp lazim
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()Pek sağlıklı Bir çanak değil
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()1,5 ay önceki çanağında dolduğunu görmüş olduk. Ytd.
3BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()1 ay önceki çanak demek ki delik değilmiş:) tabi çanak dolarken kendi içinde ara ara deşarj yapmayacağı anlamına gelmez:). Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Teşekkürler değerli hocam @Hakan_oz saygılar ...
0BeğenmedimŞikayet
serdarekig ()Kardeşim ne çanağı bacağı yahu, faiz yükselttiler uzun sürede böyle kalacak deyip duruyorlar . MB başkanı bunları söyledikçe haftalık 10-15 puan düşmeye devam. Ne zaman bir artık faizi düşürebiliriz filan derlerse çıkar yemişim çanağınızı bacağınızı boş bunlar. Teknik çalışmayı gidip altında gümüşte yapın dolar tl de boş uğraşmayın..
2BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Grafikte dikkat edilirse değerli @fizyoterapist_35 kardeşim çanak teğet noktaları 7,019x ile 6,852x bölgesinin kesişim noktalarından geçmektedir. Bu bölge (6,852x) üzerinde kalmayı başarabilirse yükseliş eğiliminin devam etmesini bekliyorum. Ytd.
fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Sayın hocam dolar için öngörün nedir ? Bu hiç çıkmayacak mı ? @Hakan_oz
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()Ben teşk ederim değerli yorumun için.
fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Hiç sorma bugünki harçlık çıkardı millete çay ısmarlardık ama kraliçeye çay yok ::)
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Naptın sen ya bugün iyi atak yapti
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Gardaşım kraliçe tırsıttı dün karsız maliyetine geri verdim :)
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Tabi sayın hocam emek harcamış ellerine sağlık lakin grafikteki hatalarıda söylememiz gerekiyor örneğin çanağımızın sol kenarını inceleyecek olursak aşırı sürtünmeden dolayı yer yer çatlaklar oluşmuş lakin asıl mesele dipte oluşan delik sızdırma yapıyor o yüzden dolması zor gözüküyor
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()O yüzden dolmuyor olabilir mi? :)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi naptin gramlari ben yine yolladim 418 :))
1BeğenmedimŞikayet
sondakka ()Sesli güldüm, iyiydi:)
2BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Çanağın alt tarafına dikkat ettiysen dibi delik :)
0BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Arada bir dolar ile ilgili yorumlarınızı devam ettirirseniz seviniriz, saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
tyrell_wellick ()Bence Çanak delinir
0BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Çanağın tam dibi ve ortasındayız umarım delinmez :)
likev için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
likev ()İnişi kadar sürmemesi için sebep yok ama buradan dönerse tabi :)
Nik10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nik10 ()Bu koca çanakla 8.00 2 yılda gelir heralde :))
1BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Aminnn @Hakan_oz :))) Emeğinize sağlık değerli insan ...