Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gene alacaklardır ama satacaklar mı ABD açılışına kadar bakmak lazım
ibranezya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibranezya ()tunahan hocam brezilya açtıktan sonraki tahminleriniz nelerdir acaba merak ediyorum
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()pariteye göre değişir , dipten gelenler tepe yaprken tepeden gelenler dip yapar
Oemy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oemy ()drtunahan bey dolunaylar dip yada tepe de deniliyor doğrumudur? ocak sonu dolunayda tepe yaptı.. gerçi reddiçilerdendi olay ama.. genel olarak nedir doğrusu?
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Yok be hocam yanlis yorumladin etanin tam tersi ben aldim sattim yani al satciyim be abi ne etasi tovbe de:)
0BeğenmedimŞikayet
mfmehmet45 ()Cidden napalım hocam TL ile elde alalımmı bekleyelim mi
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()full TL misiniz ? eta ekolü , saglamcısınız o zaman size hiç yorum yapamam , çünkü siz 5.70 üzerine pahalı dersiniz oysa ben 28 dolar geçilsin 1 saat 28 üstü kalsın bir parça daha alım yaparım , çünkü teknik al vermiş
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Saha erken bi dip gorebil8rmiyiz hocam full tldeyim de alim firsato yakin zamanda 6 610 arasi
0BeğenmedimŞikayet
alihocadeu ()hocam dolunay neyi ifade ediyor bilgilerinizi paylaşır mısınız . Yaptığınız bir çok yorum çıkıyor maşallah. Allah razı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()27 şubat 2021 dolunay
Serrasti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serrasti ()Dolunay ne zamana denk geliyor hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Peki hocam 19 şubat dolunay. 2 gün opsiyonlu buradada dip olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Teşekkürler hocam. Bu bilgiyi sayenizde öğrendim. Sağolun. O zaman 19 şubatta yine dip olabilir?
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evet yukselen trend ile gelen pariteler için yeni ay zirvedir , iki iş günü opsiyoonla
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Peki 11 şubat yeni ay hocam. Onun etkisi nasıl? Yeni Ay zirve mi demek onsta
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Tamam hocam araştırıp buldum. 19 şubat dolunay..
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@drtunahan ustam sizin beklentinizde 5,9xx alım hedefi de var. Bu 28 dolarlı ya da 30 dolar formasyonu gerçekleştikten sonra mı alım hedeflerinize ulaşacaksınız?
Bir de ayıp olmazsa elinizde kaç parça gümüş var %20 40 60
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Peki hocam şubatın dolunayını nasıl bulacağım?
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dipler dolunaylarda olur
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Teşekkürler hocam..
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Geçen ayın ay takvımı grafiginde ınceleyebılırsınız, yaçenı paylsştım
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Tunahan hocam 11 şubat ile ilgili öngörünüz neydi acaba? Onsların tekrar dip yapması gibi bir durummuydu?
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
erenbeg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Selamlar. Elinize emeğinize sağlık yüreğinize ilminize bereket. Çok kıymetli bilgiler.
0BeğenmedimŞikayet
Guclu0 ()Teşekkürler doktor bey