Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Yani soyle mi yapmak lazim,1 hafta once cizdigim grafik al geldi falan:)))
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Tesekkur ederim hocam:) coinler hayatimizin parcasi olmaya basladi, sevgiler saygilar gonderiyorum:)
Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Müge Hocam BTC hedefe doğru gidiyor, tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Estağfurullah arkadaşım... Saygilarimla
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam teşekkürler benim bunu söylemekteki kastım hocam görmediğim elle tutamadığım bir şeye para yatırmak mantıklı mı benim aklım almıyor :) kazandıkça yatırmaktan korkarım bunu demek istedim saygılar
JARDEN_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Ayrica bu konuda @celik2119 hocam number one:)
Doruk18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doruk18 ()Hocam o nasıl oluyor.100 tl nasıl aliyoruz
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()100 liralikta alabilirsiniz... arkadaşim
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Cüzi bir miktar illa bir btc almak zorunda değilsiniz arkadaşım...1/100 lük 1/1000 lik 1/10000 lik de olabilir... Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Ne alakasi var? 40 bin dolari olan bu sitede ne yapsin:) Tl olarak da alinabiliyor. bilin istedim:)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam ben 40 bin dolar yatıracak kadar akıllı değilim elim gitmiyor (: alamıyorum o yüzden :)
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam gec kalmamak lazim.. sanki.. gibi:) ama bi. s. ti birakamiyorum, cok guzel gidiyor:))
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hay maşallah hocam (: