Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Arkadaslar;
Ons grafıklerını gece paylasmıstım, o sebeple gr/tl grafıklerını paylastım, alt yorumdada hafta sonu yazdıgım bu hafta ıcın beklentımı paylasmıstım.
Destek - dırenc ons ve tl bazında ve de onemlı gordugum rakamları grafıklerde paylastım. Umarım faydalanırsınız.
Abd acılısını ızlıyor olucam, o zaman kadar, ALLAH'a emanet olun, SAYGILAR...
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gram Altın için 66vip yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Selamun aleykum ıyı tatıller,
Teknıkte gordugum bir tepki yükselişi görüntüsü mevcut.
Altın ve gumus onslar da ve Usd de bir tepki yükselişi beklentim var, Dolayısıyla Gr/TL bazında bır tepkı yukselısı beklentısı olustu.
Düşüş trendındeyız ve düşüş trendimiz devam ettiginden trend henuz degısıp yukselıs trendıne gırmedık ancak yukselıs tepkı yukselısı olacaktır kalıcılık saglamayabılır.
Bu ongorumu destekleyecek teknık anlamda grafıklerle ılgılı calısmamı daha sonra paylasam, nereye kadar olabılecegını, destek ve dırenclerı vs gosteren calısmamıacılış oncesı atarım.
Hayırlı tatıller, ailenizle birlikte mutlu hafta sonları
SAYGILAR...
https://altin.in/66vip
0BeğenmedimŞikayet
Endişeli ()Bankalarda problem olmasaydı olurdu... ama alış yok şuan 6.33 kuveyt 18 dakikadır
1BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Gümüş 6.21 üzerine diye düzelteyim ustam,
Eline emeğine sağlık
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()6.21 olacaktı 24 st
412.32 sonra 417 st
0BeğenmedimŞikayet
Alonewolfff ()Slm aleykum musaitsen bı sorum olacak bir direnç normalde kaçıncı denemede kirilir tsklr
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Insallah yozgatli hocam
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Altın 412,32 ustune
Gumus 5.21 ustune
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()@SPOT duzeltme ıcın tesekkur ederım, evet sehven yazılmıs aslı 1827 olacaktı
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SPOT ()1927-36 sehven yazildi galiba 1827-36 olacakti galiba..
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Takıbımızde olan rakamlar:
Gumus onsta 27.08 - Gumus gr/tl de 6,11 aracılıgı ıle 6.21 ve 24
Altın onsta 1819 aracılıgı ıle 1927- 1936 - Altın Gr/tl 412.32 ve 419.79 potada.
Bu gun Tatil olan pıyasalar;
Slovenya Lyublyana Menkul Kıymetler Borsası Resmi Tatil
Tayvan Tayvan Menkul Kıymetler Borsası Piyasalar Kapalı
Yeni Zelanda New Zealand Exchange Milli Gün
Hayırlı geceler, ALLAH'a emanet olun, Yarın gorusmek uzere...
SAYGILAR...
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()-1 uctane hakkın var bırtane ıle kalma eksıcı:)))
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğinize sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Teşekkür ederim sana da hayirli geceler yozgatli ustam
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()sıkıntı yok kardesım, like onemlı degıl, hayırlı geceler
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline. saglik. yozgatli ustam kacari yok tum gidebileceği tum rakamlari vermissin ayrica ben like veremiyorum. kusura bakma admin onu. da kapatmis hafi yıldızı kapatiyon like niye kapatiyosun degil mi halbuki kapatmasa bu kadar aklimda kalmazdi hayret dogrusu:)))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Grafıkler calısmaz ve ongoru gerceklesmezse lıke larınızı gerı ısteyebılırsınız:)
Gerı donusler ıcın tesekkur ederım arkadaslar.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Emeginize saglık vip teşekkürler herkeze bol kazançlı haftalar...