Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()eyvallah abi
legend84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Güzel bir trend yakalamış. Haftalıkta hedefi, 4.13 gibi görünüyor, Bitco yamuk yapmazsa. Fikir olsun.
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()usta rlc nin durumu nasıl
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()13.10 civarını denemiş sanırım. ; ))
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()12.70-13 geldimi ben çok takip edemedim
1BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Şu an ortam pozitif. Düzeltmeler derin olmayabilir. Arada silkelemeler de olsa, ALtboğa'Da al- yat yapmak daha karlıdır. Bir hedef belirleyip, o rakam gelince vedalaşmak en güzeli. Fikir olsun. Rica.
Ipekbtc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ipekbtc ()Waves icin15 olunca alsat yapalim, mi devam mi, benim vade sorunum yok, satip alttan almaya gerek var mi, teskkurelr
0BeğenmedimŞikayet
DoğukanG06 ()Beklediğimiz fiyatlardan birini verdin bak şimdi :)
1BeğenmedimŞikayet
legend84 ()15/23/28 pivot aşırı fiyatlamalar da gerçekleşebilir. Haftalıkta rsi pozitif. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Boşver beğeniyi, takılıyoruz )
Xsamedspmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xsamedspmaz ()Beğenim dolmuş darılma :)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()12.7031-13.785 aralığı benim satış hedefimdi. Buralardan düzeltme bekliyorum. Belki de yoluna devam da edebilir. Tekniğin dışına çıkacak. Size kalmış ; )) Fikir olsun.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Şimdi ona bakıyorum :) )
Xsamedspmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Hocam, iyi akşamlar otomatik yok diye biliyorum. Bollinger, Hareketli ortalamalar, parabolic sar, fibo. gibi indkatörlerden otomatik elde edebilirsin ; ))
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xsamedspmaz ()Kral haftaya da aynısını omg de yap :D
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Hocam iyi akşamlar. Sizde bütün coinlerin Destek/Direnç noktaları var mı? Yada bakabileceğim herhangi bir internet sitesi biliyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Kaça satış koyabiliriz Waveste sizce?
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()14.02.2021
waves grafiği.
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Hocam, yok nisan ayı gibi.
Fikir olsun.
YENİ_BTC için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YENİ_BTC ()Hocam Orta vade dediğin 20 günü falan bulurmu