Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Elinize saglik hocam
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Teşekkürler. Fantazi nihayetinde. Teknik bir fal. Buna benzer başka bir senaryom daha vardı. Hangisi daha ağır basacak yakında ben de emin olacağım zaten.
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Geceleri garip düşüncelere dalasım geliyor. Yine bir garip düşünce içine gireyim.
Alt yorumda altının yeni bir yükseliş dalgasına başlaması için altın / sterlin paritesinin 1270 civarında bir yeri görmesi gerektiğini ima etmiştim.
Niye böyle düşünmüştüm? Çünkü altın / sterlin paritesinde son 26 ayın %50 düzeltme noktasına temas ardından pek çok defa yeni yükseliş dalgaları başlamış. (Altıın /dolar paritesinde de). Önemli gördüğüm iki tanesini okla işaretledim.
Sonra şunu merak ettim: Altın / Sterlin paritesinde 1270'in altın / dolar paritesindeki karşılığı ne olur? Bugünkü sterlin / dolar paritesine göre 1760 olur.
Bu da altında ikili dip ihtimalini kuvvetlendirir.
Peki ne zaman gelir? Son 7 haftanın %50 düzeltme noktasının son 22 haftanın %50 düzeltme noktasının altına düşeceği hafta 22 Şubat'ta başlayan hafta olacak. O hafta 1760'ı görebiliriz. O hafta göstermezlerse 8 Mart'ta başlayan hafta gösterirler. Önemli değil. Sonra Mart ayı genel itibariyle altın ons için gıcık geçer. Nisan ayında biraz toparlanma olur. Mayıs'ta hızlanma, Haziran veya Temmuz'da son bir tepeyi görüş olur. Tabi altın/Dolar paritesinde.
Haftalık %50 noktaları üzerinden yaptığım hesaba göre önümüzdeki aylarda böyle bir tablo çıkıyor ortaya.
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()2 ay çok kısa bir vade. Vadeyi uzatacak bir formül bulsanız iyi olur. Ancak şunu söyleyeyim, bütün dövizler arasında zararını en hızlı çıkaracak olan yine sterlindir ve ortalama düşürme şansınız varsa şu sıralar tam zamanıdır. Dolar TL iki yıllık %50 düzeltme çizgisinin dibine geldi. Böyle fırsatlar 2-3 yılda bir gelir.
eslem2707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eslem2707 ()S. a hocam altın/sterlin paritesinde obo var derken altın mı düşecek demek . ben öyle anladım da. cevaplarsanız sevinirim. hocam bn sterlin deyim zararım bayağı çok en yüksekten almıştım . şimdi elime 30 bin tl var zararımı düşürmek için ne almamı önerirsiniz. hocam korkumdan öylece para duruyor cesaret edip bişey alamıyorum.2 ay sonra için bu paralar lazımda.2 aya kadar zararımı azalırmı hocam sizce . sterlinde 10919 du galiba alışım
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam eline sağlık güzel çalışma analiz için teşekkürler sağolasın takibimizde olacak
1BeğenmedimŞikayet
memp ()Elinize saglik hocam